MónTerrassa
Concentracions simultànies contra la violència masclista
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa convoca per a aquest divendres, a les 19 , concentracions simultànies a tots els districtes contra la violència masclista, en el marc de la commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones (25 de novembre).

El regidor de Polítiques de Gènere i regidor del Districte 6, Javier Garcia, participarà a la concentració del seu districte, que tindrà lloc davant de la seu de l’Associació de Veïns d’Ègara (plaça de la Immaculada, 4). El tinent d’alcalde i regidor del Districte 5, Marc Armengol, assistirà a la que se celebrarà davant del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (plaça de la Cultura, 5). El regidor Miquel Sàmper, en representació de la presidència del Districte 1, assistirà a la que es realitzarà al Raval de Montserrat. A les concentracions dels districtes 2, 3 i 4, que tindran lloc als respectius centres cívics, intervindran els corresponents vicepresidents dels Consells de Districte: Ruth Hibernón (Districte 2), Josep Rodríguez (Districte 3) i Mariona Rierola (Districte 4).

L’Ajuntament de Terrassa i la Comissió 8 de març organitzen mensualment, cada dia 25, una concentració davant de l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig contra la violència masclista i donar suport a les dones que la pateixen. El mes de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, la convocatòria és descentralitzada per tal d’afavorir la participació a tota la ciutat. Als sis actes simultanis es farà lectura d’un manifest, un minut de silenci en memòria de les víctimes i una activitat de tancament reivindicativa amb la implicació de diverses entitats del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa