MónTerrassa
Cau del patinet elèctric i acaba denunciat per anar borratxo
  • CA

Un home que estava circulant per l’avinguda Jaume I ahir amb el seu vehicle de mobilitat personal (VMP), va caure sobtadament del patinet elèctric al mig del carrer. El 112 va informar de la caiguda del conductor, que va tenir lloc a la cruïlla de l’avinguda Jaume I amb el passeig Vint-i-dos de Juliol. En rebre l’avís, una patrulla de la Policia Municipal es va dirigir fins el lloc de la caiguda i va comprovar que l’home, per sort, no havia resultat ferit. Tot i així, en arribar i parlar amb el conductor, la policia va notar que l’home mostrava una actitud més aviat estranya i que semblava que es trobés sota la influència de begudes alcohòliques.

Veien la situació, els agents van decidir realitzar la prova evidencial d’alcoholèmia al conductor que els hi indicaria si havia begut. Efectivament, tal i com sospitaven els agents de la Policia Municipal de Terrassa, la prova va donar positiu amb un resultat de 1,31 mg/l. Quan van procedir a realitzar-li la segona prova d’alcoholèmia, els agents no van poder, els hi va resultar impossible degut a les males condicions en les que es trobava el conductor. Així doncs, l’home va ser denunciat per circular sota els efectes de l’alcohol.

Més successos

Una menor va resultar ferida en un atropellament a la rambla de Francesc Macià ahir a primera hora de la tarda. El 112 va informar ahir, a les 15:15h de la tarda, de l’atropellament d’una noia menor d’edat a la rambla de Francesc Macià, a l’alçada amb el carrer de Consell de Cent. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va acudir al lloc en rebre l’avís, i va assistir a la menor. Aquesta va resultar ferida lleu i va ser atesa al mateix lloc pel SEM, sense que es requerís el seu trasllat a un centre hospitalari.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 15, 2021 | 10:07
    Joan octubre 15, 2021 | 10:07
    Borratxos? A la Avda. Jaime I ? Impossible. Borratxos? A la Dona Treballadora? Impossible Borratxos? A la Rambla Francesc Macià? Impossible. [IRONIA]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa