MónTerrassa
Amb el bon temps han tornat les serps a Terrassa
Serp a la riera e Les Arenes
Serp a la riera e Les Arenes | Isabel Valero Ortega

!--akiadsense-->

Una veïna del barri de Montserrat, Isabel Valero Ortega, ha pogut captar aquest diumenge una serp molt llarga a la llera de la riera de Les Arenes de Terrassa. Quan comença el bon temps no és estrany que aquests ofidis es comencin a veure en zones del nucli urbà. La història es repeteix cada any.

El 23 d’abril de l’any passat, un terrassenc, Tony Soldado, va poder fotografiar una gran serp a la llera de la riera de Les Arenes, a tocar del mur, i a la zona de l’avinguda del Vallès amb el carrer Virgen del Socorro. La setmana anterior, l’alcalde de Vacarisses ja va trobar un ofidi al terme municipal, una colobra de collaret, molt corpulenta. La que va descobrirTony Soldado era menys gruixuda però també molt llarga. Uns dies abans, un ltre veí havia descobert una pitó albina a la mateixa zona. Soldado ens deia que la rumorologia apunta que a la llera ja no hi ha conills, i la presència d’oficis en podria ser una de les raons.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a març 11, 2019 | 09:40
    Ramon març 11, 2019 | 09:40
    No son verinoses! I fan un gran servei menjan rates. Recordeu que el simbol de la medicina es desde fa 2000 anys una vara amb una serp enroscada, per algo sera.....
  2. Icona del comentari de: Pere a març 11, 2019 | 14:24
    Pere març 11, 2019 | 14:24
    No és per res, però comparant amb les burilles de cigarret que té al costat, es veu bé que no és tant gran. De fet, tenint en compte que els mascles de serp verda poden arribar a fer 240 cm, podríem dir que és petita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa