MónTerrassa
Artur Martínez readapta els dos nous projectes culinaris a Terrassa
  • CA
El restaurant El buen gusto torna
El restaurant El buen gusto torna | Artur Martínez

!--akiadsense-->

La pandèmia de Covid-19 no ha aturat les ganes de fer coses noves a Artur Martínez. El xef de Terrassa ha revelat alguns detalls més dels projectes que té entre mans. A l’espera que el restaurant Aürt -amb el qual està treballant per adaptar-lo a les condicions actuals-, Martínez ha avançat que ben aviat posarà en marxa El Buen Gusto Tienda, un establiment que oferirà menjar per endur de dimarts a diumenges. S’hi podrà trobar pollastres ecològics a l’Ast per encàrrec i diàriament es cuinaran plats a partir de productes de proximitat i segons el mercat. Aquest és un dels projectes més immediats que es posaran en marxa.

El segon és La Mesa del Buen Guesto -que acaba d’estrenar web per fer les reserves- que té previst iniciar amb la fase 2 de desconfinament. Martínez proposa servir 1 menú de degustació en què es versionaran 15 clàssics de la cuina catalana “sota un concepte més fresc i lleuger, i maridats amb vins de varietats autòctones”. Tot el menú estarà dissenyat per degustar-lo amb pinces (o ocasionalment amb cullera) per evitar així el constant canvi de coberts. El comensal tindrà una visió de la cuina i el preu rondarà entre els 80-90 euros per persona (tot inclòs). Aquest espai gastronòmic només obrirà per una taula de 4 a 6 persones i disposarà de tot l’espai en exclusiva, seguint unes estrictes mesures higièniques.

Vull recuperar la meva activitat com més aviat millor, recuperar sensacions i reobrir el restaurant familiar -inactiu durant 3 anys- aprofitant la propietat i l’absència de costos“, diu. Martínez recorda que just abans que sorgís la crisi pensava obrir El Buen Gusto com un bar, més senzill, informal i popular, però que amb la situació actual ha decidit fer un replantejament del concepte. “No tanco la porta a perpetuar aquest model i a evolucionar-lo”, recalca i afegeix que “el que tinc clar, a curt termini, és el format més segur per al client i el professional, i el que ens permeti més naturalitat i una gastronomia més reconeixible”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa