MónTerrassa
5 anys de Món Terrassa
  • CA

Quan a dia d’avui parlem d’informació i mitjans de comunicació a Terrassa, indubtablement parlem també de Món Terrassa. No és el mitjà més antic ni el que més experiència té a la nostra ciutat, però és innegable que ha esdevingut un mitjà de referència per a la majoria de terrassencs/es a l’hora d’informar-se sobre què passa a Terrassa.

Des del primer moment, Món Terrassa ha estat un dels principals mitjans de la ciutat. Tot i la seva inexperiència com a marca, el llarg recorregut periodístic del seu director va impulsar aquest mitjà des dels inicis, cosa que no era gens fàcil. Van ser hàbils i intel·ligents en la seva estratègia de xarxes socials, i això els hi ha donat els seus fruits. 

La quantitat de lectors i seguidors que el Món té a Terrassa és una mostra que les coses s’han fet bé, tot i que sempre hi ha marge de millora. En un moment molt difícil, gairebé crític, per a la premsa en general, però sobretot per a la premsa local, el Món ha estat capaç de trobar el seu lloc a la nostra ciutat i ser la referència per a molts terrassencs/es.

Terrassa és una gran ciutat, la tercera ciutat de Catalunya, i com a tal mereix uns mitjans informatius de primer ordre, sempre a favor del servei públic i del dret que té la ciutadania a estar informada sobre què passa a la ciutat. I Món Terrassa contribueix a això.

Per molts anys més!

Javi García

Secretari Organització PSC Terrassa

Regidor a l’Ajuntament de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa