MónTerrassa
Amaia d’OT, més perduda que mai: el seu disc perilla
  • CA

La carrera musical d’Amaia va canviar radicalment gràcies al seu pas per ‘Operación Triunfo‘. La jove cantant va fer-se un nom i va captivar els teleespectadors gràcies a la seva dolça veu i la seva naturalitat extrema. No va tenir sort en el seu paper a ‘Eurovisió’, així com tampoc en la seva relació amb l’Alfred.

Fa un parell de setmanes, per això, va fer un cop sobre la taula i va acudir a la final d’OT 2018 a presentar el seu primer single. Molts l’havien criticat per trigar tant, ja que Aitana, Ana Guerra o Míriam ja fa temps que estan triomfant amb les seves pròpies cançons.

Això sí, ara ‘El Español‘ deixa caure que el disc d’Amaia no tindria tanta forma com va insinuar. Fonts de la seva discogràfica confessen que el seu disc està “verd, verdíssim”: “Tant és així que, encara que sembli sorprenent, des de la coneguda discogràfica es plantegen que el primer projecte de la de Pamplona no vegi la llum en el 2019 i hagi de passar més d’un any perquè tot el públic pugui gaudir de la seva música”.

Amaia OT
| TVE

Sembla, de fet, que Amaia va estar a punt de no signar amb Universal -va ser la que més va trigar en fer-ho- i que una discogràfica independent li va plantejar seriosament una proposta per marxar amb ells.

Que Amaia volgués fer el que li dona la gana seria el principal problema: “És molt complicat treballar amb ella perquè està molt influenciada pel seu germà Javier i això li condiciona bastant en algunes coses. Així com el contacte directe que manté amb un advocat, a qui li consulta cada pas professional que fa”.

L'Amaia d'OT
| Europa Press

!--akiadsense-->

Caldrà esperar per veure si es confirma aquesta informació… És Amaia tan desconfiada i capriciosa?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa