MónTerrassa
Un accident de trànsit talla l’avinguda del Vallès
  • CA

Un accident de trànsit entre dos vehicles va tallar l’avinguda del Vallès de Terrassa ahir dilluns 7 de març a la tarda. Els dos cotxes van col·lisionar, ocupant gran part de la via, motiu pel qual la Policia Municipal de Terrassa va haver de realitzar tasques de regulació del trànsit i tallar un tram de l’avinguda.

Els fets van tenir lloc ahir dilluns 7 de març, passats dos quarts de vuit del vespre. Dos vehicles van col·lisionar mentre circulaven per l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Jiloca. El 112 va avisar immediatament a la Policia Municipal de Terrassa de l’accident de trànsit, i una patrulla es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat. En arribar van comprovar que els dos vehicles implicats en la col·lisió estaven ocupant tota la via.

Els agents policials van realitzar tasques de regulació del trànsit mentre el personal d’Eco-Equip retirava les restes de l’accident de la calçada per tal de poder reobrir la via al trànsit de manera total. Cap persona va resultar ferida en l’accident.

Més successos

Un intent de robatori amb violència en un bar va desencadenar una violenta baralla entre dos grups estrangers a Terrassa, que va acabar amb una persona ferida al cap amb una ampolla de vidre.Els fets van tenir lloc el passat diumenge en un bar del carrer Bartrina, al barri de Sant Pere Nord de la ciutat. El bar estava molt tranquil quan de sobte va entrar un grup de persones per produir un robatori amb violència, i que amb un moment, es va convertir en una salvatge baralla entre dos grups estrangers. Enmig d’aquesta baralla, una persona va trencar una ampolla de vidre en el cap d’una altra, donant-li un cop al cap i provocant-li ferides, i alterant a la víctima encara més del que ja ho estava. Els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir enmig de la baralla, utilitzant l’arma d’electroxoc Tàser per calmar a la víctima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa