MónTerrassa
Un ferit en una violenta baralla de bar a Terrassa
  • CA

Un intent de robatori amb violència en un bar va desencadenar una violenta baralla entre dos grups estrangers a Terrassa, que va acabar amb una persona ferida al cap amb una ampolla de vidre, avança El Caso. Segons han confirmat Mossos d’Esquadra a Món Terrassa, els Mossos van haver d’intervenir enmig de la baralla, utilitzant l’arma d’electroxoc Tàser per calmar a la víctima, que es trobava molt alterada.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge en un bar del carrer Bartrina, al barri de Sant Pere Nord de la ciutat. El bar estava molt tranquil quan de sobte va entrar un grup de persones per produir un robatori amb violència, i que amb un moment, es va convertir en una salvatge baralla entre dos grups estrangers. Enmig d’aquesta baralla, una persona va trencar una ampolla de vidre en el cap d’una altra, donant-li un cop al cap i provocant-li ferides, i alterant a la víctima encara més del que ja ho estava.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un intent de robatori i es van dirigir ràpidament cap al bar, però en arribar, la ferotge baralla ja havia començat. Tot i estar ferida, la víctima es va mostrar molt agressiva i furiosa amb els agents policials: va llençar objectes, va moure contenidors del seu lloc i va intentar agredir els agents amb una altra ampolla de vidre trencada, segons escriu El Caso. Els Mossos d’Esquadra van utilitzar la pistola elèctrica Tàser per calmar-lo, i finalment, va quedar detingut.

Tot i estar detingut, Mossos d’Esquadra confirmen en aquest diari que l’home va ser traslladat en ambulància en un centre hospitalari per curar-li les ferides. Els Mossos tenen oberta una investigació per detenir els autors del presumpte robatori i de l’agressió que va rebre la víctima abans de ser reduïda per la policia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Oliver a març 08, 2022 | 20:34
    Oliver març 08, 2022 | 20:34
    Gràcies senyors polítics. Ens heu deixat un barri, Sant Pere Nord, ple de paràsits i de mala gent. Okupes, baralles, armes blaques... És una autèntica vergonya com s'ha degradat el barri. Mentres tant, els polítics de Tot Per Terrassa Centre cobrant sous milionaris mentre la ciutat es degrada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa