Accés al play-off pels sèniors del CNT després de batre el Mediterrani

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va batre el CE Mediterrani (15-10) en partit corresponent a la vintena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho va quallar un matx molt complet i va sumar tres punts que li garanteixen l’accés al play-off pel títol. Els egarencs són quarts amb 43 punts, deu més que el cinquè, el Sant Andreu, que ha disputat un partit menys.

Els visitants van avançar-se mitjan període de la mà de Minguell. De Lera va empatar tot seguit, però l’equip del barri de Sants va recuperar la iniciativa gràcies a una acció en home de més que va culminar Galeev (1-2). Els egarencs van redreçar la situació en el tram final del període amb un parcial de 3 a 0 que va canviar la dinàmica. Barroso, Aguilar i Prieto van ser-ne els artífexs.

En el segon quart, el CN Terrassa, seriós i constant, va ampliar la diferència fins als quatre gols. Barroso va marcar el cinquè al minut i mig de joc. Jan Pérez, en superioritat numèrica, va signar la rèplica del Mediterrani. Els de Cobacho, no obstant, van encadenar un parcial de 2 a 0, obra de Chico, en home de més, i de Barroso, de penal, que va incrementar l’escletxa (7-3). La distància es va mantenir fins al descans, atès que Alarcón i Flores van neutralitzar les dianes de Jan Pérez i Prat (9-5).

A la represa, els egarencs van gestionar a la perfecció la renda adquirida. El Mediterrani, no obstant, ho va intentar. Va col·locar-se dos gols per sota a dos minuts i mig del final del tercer quart després d’una diana de Galeev. La resposta terrassenca va ser, novament, convincent i es va materialitzar en un parcial de 2 a 0, amb Flores i De Lera com a artífexs (12-7).

L’estira-i-arronsa en què va convertir-se l’últim quart va afavorir els interessos locals. Els de Cobacho no van patir per certificar el triomf. El jove Gerard Fernández va marcar el seu primer gol a Divisió d’Honor, un penal que va establir el 15 a 10 definitiu.