MónTerrassa
Es reprogramen 7 concerts de la Festa Major de Terrassa
  • CA

Un total de 7 concerts i 3 sessions de DJ incloses dins de la programació de la Festa Major 2021 s’han reprogramat per adaptar-los a les mesures sanitàries i de seguretat vigents. Tal com recull el programa de mà i com s’ha indicat de forma reiterada en les diferents accions comunicatives que s’han dut a terme en les darreres setmanes per difondre la programació de la festa, tots els horaris i les propostes estan subjectes a canvis en funció de l’evolució de la situació sanitària. Davant d’això, i després de rebre i valorar diferents indicacions, informes i comunicacions, i amb l’objectiu de fer de la Festa Major un espai segur per a tothom s’han modificat els horaris dels següents concerts:

• A l’escola El Vallès, el concert de La Mamba Sonora, que s’havia de celebrar divendres dia 2, a la 1.30h (de dissabte), s’ha reprogramat a dimarts 6 de juliol a les 21 h. L’actuació de Tremendo, prevista pel dissabte 3 a la 1.30h, també passa al mateix dimarts 6, a les 22 h.

• El concert de Garrapata Mulata, programat per diumenge a la 1.30 h de dilluns, s’avança a les 20 h del mateix diumenge dia 4 a l’escola El Vallès.

• Les actuacions de dissabte previstes a l’escola El Vallès s’han reajustat d’horari quedant així: a les 19 h Jesús Sumariva; a les 20 h Balkan Paradise Orchestra; a les 22 h, Doctor Basilio; i a les 0 h, Chacho Brodas

• Pel que fa a les sessions de DJ de l’Espai Vapor, que se celebren a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa, s’han de reprogramar les actuacions de Haal 9000; Maadraasoo; Gnomalab. Properament s’informarà dels nous horaris i reubicacions a través dels diferents canals de comunicació.

Tot els canvis a la programació s’aniran actualitzant a través de la pàgina web de la Festa Major de Terrassa, i es comunicaran a
través de les xarxes socials de la festa o de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa