MónTerrassa
Xero Gasol, nou entrenador de l’Atlètic Terrassa DHM
  • CA

Xero Gasol serà qui ocupi la banqueta de l’Atlètic DHM la pròxima temporada després que Dani Martín anunciés fa unes setmanes que no seguiria al capdavant de l’equip. Gasol serà així el vuitè entrenador de La Bandera en els últims 35 anys.

Gasol ha estat segon entrenador de Martín en aquestes dues últimes temporades i suposa el relleu natural per la banqueta del primer equip. A més, va dirigir el Vallès Esportiu al llarg de 3 temporades i va formar part del cos tècnic dos anys més. Psicòleg clínic i esportiu de professió, també s’encarrega de dirigir, formar i seguir el programa de tecnificació de la Línia TOP de les joves promeses de la casa.

El president de la Secció de Hockey, Miki Cunill, ha volgut donar la benvinguda al nou entrenador: “és una persona formada al Club, d’altra capacitació i que compleix perfectament els requisits i els valors de l’Atlètic. Estic segur que farà una gran feina”. En darrer lloc, Cunill no ha volgut acabar sense felicitar i agrair a Dani Martín “la seva tasca d’aquests dos anys”, on recordem, ha assolit un títol de Lliga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa