MónTerrassa
Xavi té un nou títol a l’abast amb l’Al-Sadd
  • CA

Cap de setmana perfecte per a l’exfutbolista del FC Barcelona, Xavi Hernández, amb el seu equip, l’Al-Sadd de Qatar. L’entrenador de Terrassa va recollir el títol de “millor entrenador de la temporada” corresponent a la Super League Qatar 2020. La llàstima és que l’estadi estava pràctivament buit. El premi, que es va donar a conèixer al passat estiu, ha arribat per fi a les mans del terrassenc. Va estar acompanyat per dos dels seus futbolistes: Santi Cazorla, nomenat millor jugador de la Lliga, i Baghdad Bounedjah, màxim golejador. Hernández va ben merèixer el guardó després de cloure la temporada proclamant-se campió de Lliga sense perdre cap partit. “No hi ha premis individuals en el futbol sense treball en equip”, ha manifestat a través de les xarxes socials.

Però el terrassenc no es conforma i vol guanyar més. Vol guanyar-ho tot. Aquest cap de setmana, el seu equip es va imposar a l’Al-Gharafa en la jornada número 6 de la Lliga d’Estrelles del QNB per 6 a 4. Amb aquesta victòria, l’Al-Sadd continua sent el líder imbatut de la Super League, amb 18 punts, a dos del segon classificat. “Estic molt content per la victòria i els tres punts. Aquest resultat s’ha produït davant d’un equip excel·lent. I ha estat un dels millors partits que hem fet a la Lliga”, va dir Hernández. Tot i així, mai és autocomplaent i també va lamentar que “hem comès massa errors i hem patit molt defensivament. Aquesta victòria però ens dona confiança de cara al futur”.

Un futur que podria passar per un nou títol, ben aviat. I és que aquest divendres, 22 d’octubre, l’Al-Saad disputa la gran final de la Copa Amir contra l’Al-Rayyan. Serà a les set de la tarda, hora local, a l’Al Thumama Stadium. “La final de la Copa serà diferent. Es jugarà en millors condicions i una atmosfera molt millor que el partit d’aquest diumenge (amb l’estadi buit). A partir d’ara ens centrarem en el partit de la gran final. El nostre objectiu és guanyar el campionat i revalidar el títol”, ha manifestat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa