MónTerrassa
Xavi guanya el seu segon títol com a entrenador
  • CA
Xavi Hernández, durant la final de la Copa de Qatar
Xavi Hernández, durant la final de la Copa de Qatar | Al Sadd

!--akiadsense-->

Xavi Hernández ha guanyat el seu segon títol a la banqueta de l’Al-Sadd en golejar, sorprenentment, l’Al-Duhail en la final de la Copa de Qatar (0-4). L’equip del de Terrassa ha superat amb comoditat el favorit a endur-se el títol, l’actual líder de la Lliga qatariana de futbol, gràcies als gols de Nam Tae-Hee, Baghdad Bounedjah (2) i Akram Afif en un partit que ha estat clarament dominat pel conjunt dirigit per l’egarenc.

D’aquesta forma, Xavi ha demostrat que ha passat pàgina de la situació estrambòtica que va viure el cap de setmana passat, quan el Barça li va oferir, malgrat que no fa ni mig any que va començar la seva aventura com a entrenador, convertir-se en el relleu d’Ernesto Valverde. El tècnic català va rebutjar la proposta que li van traslladar Eric Abidal i Òscar Grau en considerar que encara era massa d’hora per fer un pas tan important. I ja torna a estar completament concentrat en l’Al-Sadd.

És el segon títol de l’Al-Sadd des que el català va assumir la seva direcció. El primer el va aconseguir poc després de la seva arribada, a mitjan agost. Va ser a la final de la Supercopa i, precisament, contra el mateix rival, l’Al-Duhail, encara que en aquella ocasió el marcador va ser molt més ajustat (1-0).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa