El waterpolo del CN Terrassa es queda sense benzina contra el Barcelona

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va caure dissabte contra el CN Barcelona (6-12) en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Dídac Cobacho va signar dos períodes prometedors, però a la represa no va poder contenir els atacs cenebistes. És la segona derrota consecutiva dels egarencs, que se situen cinquens en la classificació amb sis punts.

El CN Terrassa va afrontar el primer partit sense la figura del waterpolista i ara membre de l’Executiva del PSOE, Víctor Gutiérrez. Tal i com va explicar el tècnic local a la prèvia, va esdevenir una absència cabdal. La manca d’un boia pur en el planter va condicionar el joc de l’equip i les rotacions, atès que altres jugadors van haver de desenvolupar aquesta funció, amb la factura física que això suposa. Els de Cobacho, no obstant, van quallar una primera meitat de partit prou bona. El primer període va esdevenir una presa de contacte en què van predominar les defenses. Mitjan quart, Barroso va marcar l’1 a 0 i seguidament, Delgado va empatar a un. En els darrers segons, Alegre, des del lateral dret, va batre Lloret (2-1).

En el segon quart, el CN Terrassa va gaudir d’avantatges de tres gols (4-1 i 5- 2). En només un minut de joc, Alarcón, amb un cop de dits des dels dos metres, i Barroso van col·locar un esperançador 4 a 1. Mallarach, en superioritat numèrica, va apropar els de Víctor González, però els locals van tornar a ampliar l’escletxa de la mà de Fran Sánchez (5-2). Malauradament, els egarencs no van poder conservar el marge fins al descans. El CN Barcelona va començar a prendre les regnes del joc i va encadenar un parcial de 0 a 3, amb Gomà, Tahull i Delgado com a protagonistes (5-5).

A la represa, la superioritat visitant es va fer cada cop més evident. El CN Terrassa es va quedar progressivament sense benzina i no va poder fer front al ritme imposat pel CN Barcelona, que va deixar el partit pràcticament resolt amb un nou parcial de 0 a 3 en el tercer període. Delgado, Valls i Estrany van enfilar el marcador fins al 5 a 8 amb encara un quart per endavant. Els últims vuit minuts només van servir per certificar la victòria visitant. Alegre va reduir distàncies en els primers compassos del període. Però va ser un miratge. L’equip de Víctor González va tancar el partit amb un parcial inapel·lable de 0 a 4, amb dues dianes de Mallarach, una de Gomà i una d’Estrany (6-12).

Visita al Geodesic Real Canoe NC

El CN Terrassa visitarà el Geodesic Real Canoe NC en partit de la 5a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El matx se celebrarà en feu madrileny el dissabte 30 d’octubre a les 17.30h.