MónTerrassa
Viladecavalls, escollida com a Seu Oficial de l’Escola del Barça
  • CA
BARÇA Academy
BARÇA Academy | cedida

!--akiadsense-->

El 30 de setembre inicia la temporada d’entrenaments de perfeccionament a les diferents localitats catalanes on s’ubiquen les BARÇA Academy. En aquesta temporada 2019-2020 compta amb 5 escoles de perfeccionament i tecnificació per als alumnes de 5 a 14 anys amb l’objectiu de transmetre la metodologia d’entrenament a tot el territori català i donar la possibilitat a tots els jugadors i jugadores, entrenar un dia a la setmana com els seus ídols sense deixar del treball amb el seu respectiu club.

Camp de Futbol de Viladecavalls, la localitat del Vallès un cop més escollida com a Seu Oficial de l’Escola del Barça, oferirà a partir del 30 de setembre i fins al juny de 2020 els entrenaments de perfeccionament individual. La iniciativa va dirigida a totes els i les alumnes de 5 a 14 anys jugadors i porters de la província.

Els entrenaments es realitzaran al camp Municipal de Viladecavalls en l’horari de 18.00h a 19.30h Amb la seu de Viladecavalls, el FCBarcelona ofereix i exporta la metodologia d’entrenament pròpia, per a que els nens i nenes puguin participar sens e deixar el seu equip, compaginant els entrenaments de Perfeccionament amb la programació i partits del seu respectiu club.

Carles Gimeno, coordinador de l’Escola explica “es busca el creixement del jugador amb un treball personalitzat amb l’objectiu de millorar la tècnica individual de cada jugador i porter. La idea no és competir amb altres clubs, mes aviat al contrari, treballar colze a colze amb ells per a perfeccionar la destresa individual de cada alumne.” Les sessions d’entrenament i perfeccionament son impartides per a tècnics vinculats i formats al FCBarcelona i transmissors de les pautes de treball que el club blaugrana exigeix.

Els participants de BARÇA Academy de Viladecavalls, podran participar a les activitats que el club organitza, com els partits amistosos contra altres equips així com torneigs i trobades amb altres escoles del Barça. D’inici, viladecavalls obrirà les seves portes a 70 places disponibles, “ No es busca una massificació ja que aniria en contra de la nostra metodologia, es treballa en grups reduïts i les consignes dels entrenadors van dirigides individualment a cada jugador “ senyala el responsable. Una de les peculiaritats es que el centre està destinat no sals a jugadors sinó també a un grup de porters per als que també hi ha un treball específic personalitzat. Els tècnics Blaugranes de BARÇA Academy redacten uns informes da cada jugador on s’avaluen més de 100 paràmetres tant tècnics com conductuals en diferents àrees d’actuació en funció de l’etapa de formació en que es troben.

EL PROPER 30 DE SETEMBRE JORNADA DE PORTES OBERTES

illuns 30 de setembre engega la temporada amb una Jornada de Portes Obertes al camp Municipal de Viladecavalls en l’horari de 18.00h a 19.30h Els alumnes interessats podran venir a fer un entrenament per descobrir la metodologia de BARÇA Academy de ben a prop i poder compartir amb altres companys els valors que FCBarcelona transmet als seus alumnes. Els alumnes interessats poden demanar més informació o inscriure’s a la jornada de portes obertes al correu electrònic [email protected] o trucant el telèfon d’informació 605995166 en l’horari de Dll a DV de 10h a 14h.

ss

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa