VIDEO Riqui Puig debuta amb Xavi

El jugador blaugrana Riqui Puig ha debutat amb el nou entrenador Xavi Hernández en el derbi d’aquesta nit, on el Futbol Club Barcelona ha derrotat el Reial Club Deportiu Espanyol al Camp Nou amb un resultat de 1-0. Puig ha entrat al camp al minut 79 al lloc de Sergi Busquets, qui ha abandonat el camp degut a unes molèsties. Tot i que el matadeperenc ha jugat pocs minuts, ha sortit al camp amb aplaudiments per part dels assistents a les grades i ha pogut debutar amb el terrassenc Xavi com entrenador.

El primer partit de Xavi Hernández com a nou entrenador del Barça ha acabat amb una victòria gràcies a un gol de Memphis Depay de penal. Els blaugranes han patit per mantenir el marcador a 1-0, ja que l’Espanyol ha tingut moltes ocasions per aconseguir l’empat i el Barça n’ha desaprofitat de clares. Si bé Xavi no ha aconseguit una victòria molt àmplia, sí que ha deixat marques evidents de la seva idea i els blaugranes han canviat la cara que havien mostrat durant l’inici de temporada, malgrat que encara els queda molt per millorar.

Xavi: el focus del partit

El debut de Xavi Hernández a la banqueta del Barça ha centrat totes les mirades del derbi i ell ho ha correspost amb un onze marca de la casa. Ha utilitzat un 4-3-3 amb extrems oberts, al més pur estil de Johan Cruyff o Pep Guardiola, i amb fins a vuit jugadors de la Masia. Fins i tot s’ha atrevit a fer debutar el jove Ilias Akhomach per la falta de davanters de l’equip, cosa que ha generat una gran aprovació per part del barcelonisme. De fet, quan ha trepitjat la gespa per primera vegada com a entrenador del Barça, el públic ha corejat el seu nom, de la mateixa manera que ha fet durant diversos trams del duel.