Victòria soferta de les juvenils del CV Terrassa

Nova victòria del primer equip juvenil femení del CV Terrassa davant del Cerdanyola. Bon joc de les egarenques tot i que en diferents fases la falta d’encert va tornar a fer-se present de forma preocupant. En un partit en què els dos conjunts van mostrar una gran consistència defensiva, la solvència atacant de les de Terrassa va ser el punt d’inflexió davant del Cerdanyola, que amb una ferma defensa no posava fàcil el camí al punt de les de Terrassa.

El primer set acabava amb un marcador de 25-22 que donava a entendre que seria un partit intens. Ja al segon set amb un marcador de 25-17, les de Dobón i Guil começaven a presentar símptomes de desconcentració traduïts en errors propis, sobretot de servei ,que no les permetia desenganxar-se en el marcador. El Cerdanyola, amb una defensa molt intensa, repelia els atacs de les de Terrassa. Aquesta fase de desconcentració, tornava a passar factura, com en l’anterior jornada a les egarenques, que veien com el 3 set s’escapava per 18-25. Tot i així la reacció va ser pròpia d’un equip consolidat, ja que en el 4r set es col·locava un marcador de 25-19 a favor. I amb la victòria, es mantenen en la 2a posició de la fase. La propera setmana es desplaçaran a Sabadell per a disputar la darrera jornada de la fase on intentaran assolir la primera plaça del grup contra les sabadellenques, un equip que no ha perdut cap partit i que es postula de forma clara com a campió.

El B trenca la ratxa guanyadora

El juvenil B del CV Terrassa no va poder seguir amb la seva ratxa guanyadora davant un seriós i ordenat Vòlei Rubí B. Les jugadores de Guil i Valls, amb un equip minvat per les baixes, no van desplegar el seu joc habitual i això les va penalitzar. Des de l’inici del primer set, l’equip terrassenc es va mostrar dubitatiu i nerviós, fet que van aprofitar les de Rubí per anotar-se’l amb un còmode 25 a 12. El segon set, el més igualat, va ser on les visitants es van deixar anar una mica més en atac, arribant a mostrar pinzellades de bon voleibol. 25 a 20. L’últim, molt similar al primer, es va decantar ràpidament del bàndol local, sense opcions per a les egarenques. 25 a 11. Diumenge s’enfrontaran a casa al Víkings Vòlei Prat, en l’últim partit de la primera fase, a la recerca de recuperar el bon nivell de joc i la senda de les victòries.