Victòria sense paliatius del Terrassa FC

Gran victòria per al Terrassa FC al domicili del Granollers (0 a 3). El conjunt de Juanjo García ha mostrat la seva cara més resolutiva i no ha deixat en cap moment que els locals veiessin alguna escletxa d’esperança per arreplegar algun punt. Els terrassistes han realizat un partit molt seriós i terriblement efectiu que els serveix per col·locar-se en segona posició i tenir bitllet d’ascens, amb 41 punts. El Terrassa no pot abaixar la guàrdia ja que Vilafranca i Cerdanyola tenen els mateixos punts.

La primera part ha estat molt favorable per als interessos del Terrassa FC. Tot i no fer uns grans 45 minuts n’han tingut prou amb una bona ocasió per avançar-se en el marcador. Ha estat al minut 15 gràcies a una jugada de murri dels futbolistes visitants. I és que Josu ha tret ràpidament una falta quan els de Granollers encara estaven situant-se. Amb tota la defensa descol·locada la pilota ha anat fins a Lucas Viña, tot sol a banda esquerra, que ha connectat un xut fort i creuat cap a dins.

Aquesta ha estat l’única oportunitat destacable dels egarencs mentre que els vallesans n’han tingut dues però no han tingut la sort al seu costat. Al minut 22, Rio l’ha tingut molt clara però la seva rematada de cap, a centrada de Prado, ha impactat amb el lateral de la xarxa. Al 31, una altra bona centrada de Prado ha estat perfectament engaltada per Albert Ruiz però ha aparegut Ortega per evitar l’empat.

Dos gols més per sentenciar

Segona part moguda. Ha començat amb un xutàs de Pelegrín que anava amb tota la intenció cap a l’escaire i que ha sortit fora per ben poc. Poc després Morales ha posat a prova Ortega. Un gol anul·lat per fora de joc sospitós a Suaibo hauria fet que el Granollers retallés distància.

Però ha estat en el següent contraatac que el Terrassa FC ha posat el 0 a 2 al marcador. Josu ha servit en safata al killer Sergi Arranz que no ha tingut pietat. Això ha provocat que s’encenguessin els ànims entre els futbolistes locals, i ha acabat amb l’expulsió del tècnic i diverses targetes. I és que els 45 minuts han estat marcats per diverses jugades polèmiques per banda i banda, reclamacions de penals i targetes que no s’han vist o s’han decidit ignorar. Per sort, això no ha acabat transformant el partit en un camp de batalla.

Josu hauria pogut fer el tercer en un mà a mà contra el porter Alvaro, però aquest ha estat molt encertat i amb la punta de la bota ha desviat la pilota. Molins ha posat el contrapunt a la porteria egarenca, en una rematada fregant el pal. Al 88, Jose Enrique ha sentenciat el partit després de culminar un tres contra dos, en què el porter Álvaro ha aturat la primera però el rebot ha afavorit el conjunt vermell. Tot i que el Granollers no ha abaixat els braços, no ha trobat porteria, mentre que Akito ha estat a punt de col·locar el 0 a 4 en els instants finals.

EC GRANOLLERS: Alvaro, Max, Eloi, Morales, Suaibo, Marc Gelmà, Darbra, Prado (Muñí 77’), Ñito, Marc Rio (Molins 60’), Albert Ruiz

TERRASSA FC: Ortega, Castillo, Viña, Galeano, Àlex Fernandez (Jose Enrique 75’), Sergio Arranz (Ivan Agudo 82’), Pascual, Adrià Lledó (Manu 67’), Mico, Pelegrín i Josu Rodríguez (Akito 82’)