Victòria plàcida i liderat per a les juvenils del CV Terrassa

Dissabte, les juvenils A del CV Terrassa es desplaçaven a Sant Boi per disputar la segona jornada de la fase de classificació. El partit va ser molt plàcid per a l’equip de Dobón i Guil, que tornava a guanyar amb solvència per 0 a 3 (13-25/14-25/10-25). El primer set va ser ja des de l’inici un monòleg del Terrassa que amb molta superioritat es va imposar al conjunt local. El segon set va seguir la mateixa dinàmica on el Terrassa no donava cap opció a les locals per poder reaccionar. Amb un joc fluid i atractiu, les egarenques s’emportaven el set amb molta facilitat. Ja en el tercer set el conjunt egarenc va poder provar una formació diferent a l’habitual, per tal de poder treballar diferents aspectes de cara a propers partits. Amb aquest resultat les de Terrassa ja son líders. La pròxima setmana hi ha jornada de descans i no serà fins el diumenge 30 de maig que no hi haurà jornada, on el juvenil A rebrà el Sant Adrià a la Maurina.

Derrota del juvenil B

Derrota a casa del juvenil B del CV Terrassa davant l’Opticalia CV Vilanova per 1 a 3. Les jugadores locals van començar el partit amb molta embranzida i es van anotar el primer set amb un clar 25 a 16. Un bon inici que no es va materialitzar en la resta del partit. A partir del segon les jugadores de Guil van mancar de la intensitat necessària davant un lluitador CV Vilanova que va començar a dominar el joc, guanyant els tres sets següents per a emportar-se els tres punts (18 a 25, 20 a 25 i 13 a 25). Moltes imprecisions en la construcció d’atac i errors no forçats en un partit que es podria haver fet alguna cosa més.