Victòria a domicili del CV Terrassa
CV Terrassa
CV Terrassa | CV Terrassa

Segona jornada de lliga i segona victòria del senior masculí del Club Voleibol Terrassa que es va desplaçar a Avinyó diumenge al mati El primer set va començar molt igualat amb els dos equips ven estructurats i amb un joc molt ofensiu. Però va ser a la part final del set on els egarencs no van sapiguer tancar el set i després d’encadenar un seguit d’errors d’atac, els locals van decantar em marcador al seu favor amb un parcial de 26-24. El segon set el conjunt de Terrassa va començar amb molta força i aviat va agafar ventatje al marcador. Però un cop mes el final de set ens va fer pati tot-hi que aquet cop si es va tancar a favor del CVT amb un parcial de 21-25.

El tercer set va ser el mes còmode pel nostres senior masculí que va pugue fer rotacions i donar descans als titulars i va tancar el set amb un parcial de 17-25. Al cuart set els locals van intentar forçar el tie-break però aquet cop els de Terrassa van aguanta el nivell de lloc apretant a la part final i guanyant l’últim set per 20-25. El senior masculí del Club Voleibol Terrassa encadena dos victòries seguides en aquet inici de lliga i suma 6 punts molt importants. El proper cap de setma rep a casa a un dels rivals directes d’aquesta fase, FS Castellar.