Victòria contundent del Terrassa FC contra el Badalona

Els de Jordi López han aconseguit una victòria molt important que els hi fa pujar posicions a la classificació. Terrassa FC i CF Badalona s’han enfrontat aquest diumenge a les 17h al Municipal de Ca n’Anglada en la cinquena jornada de la nova Segona RFEF. Els de Jordi López venen de caure a domicili contra el Prat en un partit que no va merèixer perdre. Els egarencs arribaven a l’encontre amb un total de cinc punts, mentre que el Badalona era cuer de la lliga amb només dues unitats.

Abans de començar el partit, Rebeca Suárez, guanyadora de la cursa de les dones (feta el mateix diumenge a Terrassa) ha fet el servei d’honor. La primera oportunitat del partit ha suposat el primer gol del Terrassa FC. Després d’una bona jugada per banda dreta, Carlos Martínez s’ha trobat la pilota a l’interior de l’àrea i, amb un molt bon recurs s’ha girat i ha xutat amb la cama esquerra per posar l’esfèrica lluny de l’abast del porter. Al minut 14, el Badalona ha tingut una aproximació perillosa que ha acabat amb un tir des de la frontal de Larrosa que no ha trobat porteria. Poc després, Àlex Fernándezs’ha topat amb el pal en un xut llunyà molt potent. Els de Jordi López estaven creant perill constant al Badalona i al minut 23 Lucas Viña ha fet una molt bona jugada individual que ha acabat amb un tir sense gaire angle que ha refusat la defensa.

Tot i que el Terrassa ha estat, en general, millor que el Badalona a la primera part, en alguns moments el partit s’ha convertit en una anada i tornada que no afavoria els egarencs. Tot i això, s’ha arribat al descans amb avantatge dels de casa per la mínima.

Segona part

Al primer minut de la segona meitat ha arribat el segon gol del Terrassa FC. Després d’unes quantes passades al primer toc al lateral de l’àrea que han motivat a l’afició, Lucas Viña s’ha quedat sense oposició i ha enviat la pilota a l’escaire amb la seva cama dreta. Al minut 55, el Terrassa FC ha fabricat una jugada al contraatac que ha estat a punt d’acabar en gol. Aythami ha sabut aguantar la pilota fins que ha arribat Josu, que ha rebut una passada a l’interior de l’àrea i ha aconseguit treure un bon xut, però el porter Álex ha evitat el tercer. Pocs minuts després, el CF Badalona ha tingut dues ocasions clares pràcticament seguides. En primera instància, Ortega ha enviat a córner el xut del davanter Carcaba en un mà a mà. En el mateix córner, els visitants també han estat a punt de marcar amb un cop de cap que s’ha anat fregant el pal.

Als següents minuts, hem vist a un Terrassa una mica més defensiu, aproximant-se menys a l’àrea rival que a la primera part. Tot i això, els de Jordi López han mostrat solidesa en defensa i al Badalona li costava crear ocasions de perill. Que el Badalona estigués tant de temps a camp contrari provocava que hi haguessin espai i quan el Terrassa robava la pilota. Al minut 80, els egarencs han estat a punt de marcar d’augmentar l’avantatge en un contraatac entre Alberto Fernández i Joel Priego, que ha fallat per poc un mà a mà contra el porter rival. Un minut més tard, l’extrem visitant Bilal ha tingut una oportunitat perillosa després d’una jugada per banda esquerra que ha acabat amb un xut que ha enviat al lateral de la xarxa. Als últims minuts de partit, el Badalona ha tingut dues ocasions de gol. La primera ha estat un cop de cap de Robusté que ha pogut refusar Ortega. Poc més tard, Álvaro Muñiz s’ha tret un xut des de la frontal de l’àrea que s’ha marxat a prop de la porteria. Ja al temps de descompte, el Terrassa FC ha marcat el tercer amb un gol de penal d’Àlex Fernández després que l’àrbitre xiulés una mà dins l’àrea d’un defensa del Badalona.

Finalment, el Terrassa FC ha guanyat per tres gols a zero gràcies als gols de Carlos Martínez, Lucas Viña i Àlex Fernàndez. Els de casa han defensat amb contundència les arribades del Badalona a la segona part i ha aconseguit una merescuda victòria que fa que pugin posicions a la lliga. Amb aquest resultat, es situen sisens en la classificació amb un total de vuit punts.

TERRASSA FC: Ortega, Salva, Castillo, Morales, Lucas Viña, Adri Lledó, Àlex Fernández, Sergi Serrano (Joel Priego, 69’), Carlos Martínez (Martí Soler, 61’), Aythami (Alberto Fernández, 69’), Josu (Bruno, 77’).

CF BADALONA: Álex, Robusté, Cris Marquez, Santana (Álvaro Muñiz, 54’), Jaume Pascual, Onwu (Carcaba, 54’), Larrosa (Pitu, 73’), Galdón (Bilal, 46’), Sana, Roger Masé, Xavi Molina.

Àrbitre del partit: Imanol Irurtzun Artola (Comitè de Navarra). Ha mostrat targeta als visitants Robusté i Galdón.

Celebració de Carlos Martínez del seu primer gol amb el Terrassa FC | Terrassa FC