Victòria clau del sènior del CV Terrassa en la lluita per l’ascens

El sènior del Club Voleibol Terrassa va aconseguir una victòria clau davant del Club Volei La Palma per enganxar-se a les posicions de fase d’ascens. Les terrassenques van rebre a la Maurina un partit que va requerir maduresa i control del joc. Així, es van fer des de bon inici amb el ritme, molt conscients que una victòria les col·locava en llocs d’ascens a segona catalana. Les bones sensacions es van plasmar en els punts, amb una defensa i atac molt contundents que neutralitzaven el joc visitant. Tot i que es van produir algunes errades en la recepció del servei el primer set va acabar amb 25 a 21. En el segon, les terrassenques van solucionar els petits desajustaments i van millorar en la sortida d’atac fent un 25 a 20. El tercer set va ser molt més fàcil amb un resultat de 25 a 13. Va ser un partit molt seriós i una victòria molt important que col·loca el CV Terrassa en tercera posició, a l’espera de rebre el pròxim diumenge en jornada avançada contra el Frederic Mistral. Les terrassenques continuen mirant amunt.

Derrota al tiebreak de l’infantil masculí

L’infantil masculí va endur-se una dolorosa derrota contra el Sant Quirze aquest dissabte a domicili. El primer set va estar dominat per als locals, que van mostrar un joc molt més ordenat i contundent, i el set va caure amb 25 a 17. En el segon set però el domini es va capgirar com un mitjó i va ser el CV Terrassa qui va mostrar una bona defensa i atac, el canvi d’actitud es va plasmar en el resultat de 15 a 25. El següent set va ser una còpia del segon. Els infantils de Terrassa es van emportar el set per 22 a 25. Per contra, el quart va caure pels locals amb 25 a 22. Això va desembocar amb el tiebreak, on els egarencs no van acabar de mostrar el seu joc, la defensa va ser fluixa i no van poder donar el 100% per endur-se la victòria. L’equip local va guanyar el set amb un resultat de 15-10 i per tant, el partit per 3-2.