MónTerrassa
Víctor Álvarez guanya el Torneig Fifa19 a Terrassa
  • CA
Un moment de la competició a la sala de l'Estadi Olímpic
Un moment de la competició a la sala de l’Estadi Olímpic | TerrassaFC

!--akiadsense-->

La sala VIP de l’Estadi Olímpic de Terrassa es va transformar aquest cap de setmana per incorporar consoles i televisions. La emblemàtica sala ha acollit el torneig FIFA19 per a PlayStation4 que tenia programat com a primer esdeveniment de la nova etapa de la secció eSports del Terrassa FC i la competició ha estat un èxit celebració.

El torneig FIFA19 de la secció eSports del Terrassa FC ha proclamat com a guanyador el jugador del cadet D terrassista Víctor Álvarez després d’una emocionant final, amb remuntada inclosa, davant el jugador del CE Europa eSports Beltry. L’escapulat va vèncer 3 a 1 el primer dels tres partits de la finalíssima, però el terrassista es va fer amb el segon i tercer matx per 2 a 3 i 3 a 4, respectivament, i se’n va endú la copa de vencedor i els 100€ de premi cortesia de MAXLED.

El torneig va celebrar dissabte la fase prèvia i diumenge va acollir la fase de consolació i la gran final a les 19.30h que va decidir el guanyador d’entre els 32 inscrits al torneig. Els gamers Roman i Lir, van ser els altres dos jugadors que van accedir a les semifinals del torneig i que, sens dubte, van contribuir a poder gaudir d’unes semifinals molt competides per al públic congregat a les instal·lacions de l’Olímpic.

Beltry, com a subcampió del torneig, va guanyar una samarreta oficial del Terrassa FC i el tercer classificat Lir un pack de marxandatge del club. Els gamers Hugo, Dídac, Alex i Pau, com a millors classificats de la fase de consolació van guanyar una samarreta de l’afició del Terrassa FC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa