MónTerrassa
La Vallès Drac Race torna el 2019 amb novetats
  • CA
Acte de presentació de la Vallès Drac Race | Tamara Maigua

!--akiadsense-->

Ja hi ha data per la 5a edició de la Vallès Drac Race del 2019. El proper diumenge 17 de febrer és la cita. Enguany hi ha novetats. Una de les novetats significatives d’aquesta 5a edició és la incorporació de la cursa per equips al Trail de 48km, tot un repte per a equips masculins, femenins i mixte.

Explica la llegenda que fa molt, molt de temps, un drac portat d’Àfrica va viure i créixer entre Santa Agnès i la cova del Drac a Sant Llorenç. La bèstia tenia atemorits als habitants del Vallès, devorant animals i pastors. Fins que va arribar a la comarca el comte Guifré, que va lluitar contra la bèstia. Ferit de mort el drac es va elevar i va fugir.

La Vallès Drac Race suposa una aportació solidària a l’entitat Fundació Fupar, que vetlla per l’ocupació i assistència de persones amb discapacitat intel·lectual, a través de l’encàrrec d’articles promocionals i impressió de suports publicitaris entre d’altres. Participant a qualsevol de les curses es fa possible la integració socio-laboral del seu col·lectiu atès.

El dia abans de la prova, coincidint amb l’entrega de dorsal i bossa del corredor, es realitzarà sessió de presentació breu a Decathlon Terrassa amb les últimes novetats a comunicar al corredor com poden ser canvis de darrera hora forçats als recorreguts, avituallaments, material obligatori en cas de condicions meterològiques adverses, afectació a les sortides, estat dels itineraris, promocions, organització de les sortides, serveis a la zona d’arribada…

Els participants de la Half Drac Trail que ho desitgin, poden utilitzar els autocars que ofereix l’organització per al trajecte Terrassa-Mura. Els interessats hauran d’ haver comprat el tiquet de l’autocar en el mateix formulari de la inscripció online (+4€) ja que l’organització reservarà tantes places com reserves es sol·licitin en les INSCRIPCIONS ONLINE. Els autocars sortiran des del Parc de les Nacions Unides el dia de la Cursa. Entre les 8.15h i les 8.45h

VALLÈS DRAC TRAIL

48 km +2200m La volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

HALF DRAC TRAIL

24km + 1100m La travessa del Parc de Sant Llorenç enllaçant amb Mura – Terrassa

L’ESQUENA DEL DRAC

11km +350m La cursa de muntanya popular per iniciar-se al trail pels entorns del Llac Petit

VALLÈS DRAC KIDS

L’oportunitat dels més petits per acostar-se al Drac i sentir les seves passes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa