Triomf nostàlgic d’Espanya contra Alemanya en el IV Nacions de Terrassa
El combinat estatal es va imposar a les alemanyes en el primer partit | Hockey per Terrassa

El torneig Quatre Nacions masculí i femení de Terrassa ha començat aquest diumenge amb una intensa jornada de hockey a l’Estadi Olímpic Municipal Martí Colomer. La graderia s’ha omplert per presenciar quatre partits d’algunes de les millors seleccions europees del moment. Els combinats dels Països Baixos i d’Espanya han estat els grans protagonistes, en endur-se la victòria en els seus corresponents partits tant en categoria masculina com en femenina.

La primera jornada del Quatre Nacions ha retut el millor homenatge a les “Noies d’Or” del 1992, en una reedició de la final olímpica de Barcelona ’92 vint-i-cinc anys després i amb el mateix marcador: 2 a 1. Va ser el 7 d’agost de 1992 quan les espanyoles van derrotar Alemanya a l’Estadi Olímpic de Terrassa i es van penjar la medalla d’or. En el partit d’aquest diumenge, Espanya s’ha imposat a Alemanya amb gols de Begoña García i de Maialen García, ambdós en el tram final del primer quart; el gol de les alemanyes ha estat obra d’Oldhafer en el minut 49.