Tres waterpolistes del CN Terrassa s’enfronten a Montenegro
Els jugadors del CN Terrassa Alberto Barroso i Agustí Pericas
Els jugadors del CN Terrassa Alberto Barroso i Agustí Pericas | CN Terrassa

Els waterpolistes del CN Terrassa Alberto Barroso, Bernat Sanahuja i Agustí Pericas van formar part ahir de la selecció espanyola absoluta que va enfrontar- se a Montenegro en la segona jornada de la Lliga Mundial que va celebrar-se a Oviedo.

El combinat de David Martín va caure per 6 a 11 en un partit que els balcànics van sentenciar a la represa. Aquest resultat condueix Espanya a disputar els quarts de final contra Sèrbia. El primer període va esdevenir prou equilibrat. Els montenegrins van arrencar endollats i van inaugurar el marcador de la mà de Draskovic. Munárriz va empatar tot seguit, però Draskovic, de nou, va recuperar la iniciativa per al conjunt de Gojkovic. Alberto Barroso, amb un gran tir exterior, va situar el 2 a 2 amb què va acabar el quart. La igualtat va mantenir-se en el segon període, si bé la selecció espanyola va patir per trobar la porteria contrària. Pjesivac i Moskov van obrir una escletxa de dos gols. Una diana de Granados va apropar el combinat estatal abans del descans. A la represa, Montenegro va decantar la balança al seu favor. Molt intensa en defensa i inspirada en atac, va establir una diferència que va resultar definitiva. Després que Munárriz empatés a quatre, els balcànics van encadenar un parcial de 0 a 5 demolidor.

Larumbe va aturar l’allau en el tram final del tercer quart (5-9). Els de Gojkovic no van permetre que Espanya s’aproximés en els últims vuit minuts. No van concedir situacions clares de gol i, quan els de David Martín les trobaven, van topar-se amb un Lazovic molt encertat, de manera que la remuntada va esdevenir impossible.