MónTerrassa
Tres positius de Covid-19 al Terrassa FC
  • CA

El Terrassa FC ha comunicat oficialment que s’han detectat 3 positius de Covid-19 entre els components del primer equip masculí del club. El club ha informat de la notícia a través de les xarxes socials, i han informat que els tres jugadors amb resultat positiu son asimptomàtics i estan vacunats. Actualment, els tres jugadors es troben aïllats a casa seva i hauran de quedar-se fent quarantena.

El club també ha informat que s’ha fet la prova a la resta de jugadors de l’equip i han donat tots un resultat negatiu. Tot i ser haver estat en contacte amb un positiu, la resta dels jugadors estan vacunats, i per tant, no hauran de fer quarantena.

El Terrassa FC té una cita aquest diumenge a les 17:00h de la tarda a casa seva amb el CD Ebro, en la 11a jornada de la Segona Divisió de la RFEF de la temporada 2021 – 2022. L’equip seguirà el protocol de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i el partit seguirà endavant, han comunicat a les xarxes. Això sí, sense els tres jugadors amb resultat positiu, que hauran de quedar-se a casa un mínim 10 dies. Tot i que la resta de jugadors del primer equip masculí del club han donat un resultat negatiu en la prova de la Covid-19, s’haurà de controlar que no augmentin els casos entre l’equip.

Caldrà esperar a que aquestes tres baixes no afectin de manera negativa el proper partit de diumenge. El Terrassa FC va empatar l’últim partit amb un resultat de 1-1, disputat el passat diumenge 7 de novembre contra el líder CD Teruel en el partit corresponent a la desena jornada de la Segona RFEF; i fa dues setmanes, els terrassencs van aconseguir una important victòria contra el SD Tarazona en el partit corresponent a la novena jornada de la nova Segona RFEF.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa