MónTerrassa
Els treballadors del Terrassasports es postulen per fer-se càrrec de la seva gestió
  • CA

Davant la possibilitat que altres entitats o clubs puguin estar interessats a gestionar el complex, els treballadors del Terrassasports han manifestat la seva intenció de presentar una candidatura per fer-se càrrec de la gestió del complex. El personal laboral, compost de 45 persones, considera que si algú té més drets a gestionar el Terrassasports “són els mateixos treballadors, que són els que han creat i han posat a dalt de tot la marca” que, recorden, porta el nom de la ciutat.

Terrassasports
Terrassasports | Google Maps

!--akiadsense-->

La situació complicada per tot el que envolta a la pandèmia, afegida a aquesta incertesa pel futur de la gestió del Terrassasports, fa que els treballadors expressin el seu temor a la pèrdua dels seus llocs de feina. Terrassasports, des de la seva creació, ha estat sota la gestió de la Fundació Privada Terrassa FC, així com els camps de futbol de Les Palmeres, on s’entrenen i juguen els equips del Jabac.

La Fundació es va encarregar de totes les obres d’aquestes instal·lacions, que van anar a càrrec seu. Totes les despeses derivades del manteniment, així com dels serveis, llum i gas, estan incloses des de sempre al pressupost de la Unió de Futbol Base Jabac i Terrassa. Això suposa, diuen des de l’entitat, que “som l’únic club de futbol de la ciutat que paga els subministraments”. Després d’uns anys de conflicte amb l’Ajuntament de Terrassa per un cànon per l’explotació de tot el complex, ja que els terrenys són municipals, el consistori aposta per recuperar-ne la concessió.

El personal laboral del Terrassasports explica que fa 17 anys que estan “a primera línia” en el sector del fitness, que es compta amb una secció de pàdel d’alt nivell amb més de 200 esportistes federats, amb un programa complet d’activitats dirigides i activitats sèniors per a gent gran, que al gimnàs es duen a terme activitats especials destinades a persones amb diversitat funcional i amb programes d’inclusió que “no es fan a cap altre lloc”. Els treballadors parlen del Terrassasports com “una marca consolidada” i per aquest motiu tenen decidit presentar-se al concurs públic per gestionar el complex.

Pel que fa al Jabac, també vol que quedi clar que l’activitat esportiva “està garantida” i que els dos objectius són preservar que els nens juguin a futbol i que sentin Les Palmeres “com casa seva”. Aquest club recorda també que, des del mes de maig de l’any 2016, “ha deixat d’ingressar 250.000 euros, en concepte de lloguer del gimnàs, quantitat que s’ha ingressat directament a l’Ajuntament”, fruit d’un embarg que, a més, ha suposat que la Fundació ha hagut de pagar a Hisenda la quantitat de 50.000 euros.

Cal recordar que Terrassasports està actualment immers en una llei concursal, des de novembre de 2017, el que provoca la incertesa entre els abonats, que es pregunten si el gimnàs tancarà, i la inseguretat entre el personal laboral. Els treballadors volen transmetre que el Terrassasports està viu i reivindiquen una marca creada per ells. La inquietud davant la possibilitat que tot això desaparegui, està present i no els hi agrada que “es parli alegrement” de què tot pel que han lluitat, “pugui desaparèixer”. La prioritat dels treballadors és que “els clients segueixin gaudint del Terrassasports fent activitat física de forma divertida, útil i relacional com fins ara” i també “preservar els llocs de treball de tot l’equip”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa