Un nou títol de campió per a Juan Karlos Saco

Juan Karlos Saco es va proclamar campió en la categoria Màster M55 en el Campionat de Catalunya de Milla – 5a Milla Urbana de Canet de Mar. Amb aquest nou títol sota el braç, el terrassenc -que competeix per al Club Atletisme Nou Barris de Barcelona- posa punt i final a les competicions oficials per aquest 2021. En categoria absoluta, el guanyador va ser Mohamed Mamam, del Lleida UA, amb un temps de 4:38; mentre que en la categoria femenina absoluta va ser per Douae Ouboukir, del CA Sant Just, amb un registre de 5:30.

La cursa, que a més de la 5a Milla Urbana, va tenir lloc el passat diumenge, 24 d’octubre, a la localitat de Canet de Mar, al Maresme, i comptava amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme (ja que es tractava del 12è Campionat de Catalunya de Milla Urbana Absolut i Màster), el Consell Esportiu del Maresme i el control tècnic del Comitè Català de Jutges de la FCA.

El Club Atletisme Sport Canet i l’Ajuntament de Canet de Mar, organitzadors de l’esdeveniment, afirmen que en total hi van participar prop de 200 atletes, i que, en línies generals, participants i organització “han quedat molt satisfets del circuit”, el qual trasncorria entre els carrers del centre històric del poble, des de la Riera Sant Domènec fins a la Riera Buscarons, passant pel carrer Ample, Castanyer, la plaça Macià i el carrer de la Font.

El terrassenc tanca el 2021 amb un bon feix de títols sota el braç. No fa ni 10 dies, que Saco es proclamava subcampió d’Espanya Máster en Milla en Ruta, en la categoria M55, dins del XIII Campionat d’Espanya celebrat a Parla. Un títol que s’ha d’afegir al rècord de Catalunya en els 1.500 metres dins del Meeting Màster Ciutat de gavà, i el primer lloc en el campionat d’Espanya de Milla a Sabadell, on va establir un nou rècord d’Espanya.