MónTerrassa
El terrassenc Xavi deixa de ser el jugador del Barça amb més partits de Lliga jugats
  • CA
Xavi Hernández amb Leo Messi, el 2018
Xavi Hernández amb Leo Messi, el 2018 | Europa Press

!--akiadsense-->

El davanter del FC Barcelona Leo Messi s’ha convertit aquest diumenge contra el Cadis al Camp Nou en el jugador blaugrana amb més partits a la Lliga Santander, amb 506, en superar els 505 que va jugar l’excentrecampista Xavi Hernández, i amb el gol contra l’equip cadista ha marcat ja a 38 equips diferents en la competició domèstica.

Amb la seva titularitat davant els gaditans, l’argentí ha establert el topall de partits de lliga amb la samarreta blaugrana, tot i que es manté encara lluny del rècord absolut de partits en la màxima categoria del futbol espanyol, que atresora l’exporter Andoni Zubizarreta, amb 622.

A més, Messi ha afegit una nova marca a la seva col·lecció davant els d’Álvaro Cervera; amb el gol de penal, ha marcat per primera vegada contra el Cadis i ja ha marcat a 38 equips diferents en la competició, un rècord en la lliga espanyola.

En total, el davanter culer s’ha enfrontat a 40 conjunts diferents en la màxima categoria, i només se li han resistit el Xerez i el Reial Múrcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa