Terrassa Reds celebren l’inici de temporada, l’ Opening Day
Els Terrassa Reds van celebrar l'inici de temporada, l' Opening Day
Els Terrassa Reds van celebrar l’inici de temporada, l’ Opening Day | cedida

Els Terrassa Reds van celebrar el passat diumenge la seva festa d’inici de temporada, “Opening Day”. La presentació de totes les seccions es va celebrar a les 11. Tots els equips dels Reds van desfilar: Sub11, Sub13, Sub15, Cadet, Junior, Femení Flag, Open Flag i el Sènior Masculí davant de la mirada del públic assistent en un acte presidit pel regidor d’esports, Miguel Angel Moreno, i els regidors Eva Candela i Marc Armengol. Aquesta part de l’acte va finalitzar amb la fotografia de família de totes les seccions amb la junta directiva dels Reds i els regidors assistents. Després de la presentació es van entregar els premis a millors jugadors i millors companys de totes les seccions de la temporada anterior.

A les 12:30 va començar el partit de la segona jornada de Lliga Catalana Sènior que va enfrontar als Reds amb els Eagles de Vilafranca del Penedès. El partit va ser dur però el jove equip dels Reds va guanyar-lo amb solvència. Resultat final 24 a 0.

La primera part començava amb un pase del Quarterback Cesc Garcia a Biel Folch que aquest últim portava la pilota fins la zona d’anotació dels Eagles. 6 a 0 al marcador. El Juan Ruiz feia el punt extra, 7 a 0. Ja al segon quart i després d’un llarg atac dels Reds el QB Cesc Garcia anotava el segon touchdown que amb el punt extra deixava el marcador 14 a 0 a la mitja part.

A la segona part el runingback i xutador Juan Ruiz feia un field goal que posava el marcador 17 a 0. I ja a l’últim quart el Jonathan Rios feia una llarga carrera fins a la end zone dels Eagles que amb el punt extra deixava el marcador amb el definitiu 24 a 0. D’aquí 15 dies l’equip es desplaçarà a Riudoms per jugar la tercera jornada de lliga.