MónTerrassa
Terrassa i Matadepera donen a Espanya el bronze a l’Euro ParaHockey
  • CA
La selecció espanyola d'hoquei Plus amb la medalla de bronze
La selecció espanyola d’hoquei Plus amb la medalla de bronze | RFEH

!--akiadsense-->

La selecció espanyola de Hockey Plus ha participat del 19 al 21 d’agost a l’Euro ParaHockey Championships amb els dotze jugadors convocats catalans, dels quals més de la meitat de Terrassa o Matadepera. L’Euro ParaHockey Championships s’ha disputat a Anvers (Bèlgica) en paral·lel als Campionats d’Europa de Seleccions Absolutes, en els quals també participen les seleccions espanyoles.

El combinat estatal ha aconseguit aquest dimecres la medalla de bronze, en la seva categoria Trophy. Ho ha fet en derrotar als shootouts a França (2-2/3-2), en la trobada per la conquerir el tercer metall en joc. Dos equips que s’havien vist les cares fins a tres vegades en els últims dos dies, repetint aquest cop el darrer resultat recollit en la jornada de dimarts.

Ha estat una demostració d’igualtat. Un partit apassionant on es posaven per davant els espanyols per mitjà de Nil Ferré (1-0, Minut 3). Però la igualtat sobre el verd d’Anvers es traslladava de nou al marcador, quan Pierrick Michaud empatava (1-1, Minut 7). De nou, Raül Domínguez avançaria al conjunt vermell (2-1, Minut 15). No obstant això, els francesos retornarien les taules amb l’anotació d’Ali Belhadj (2-2, Minut 17), resultat amb el qual es tancava el temps reglamentari. D’aquesta forma, el bronze es definiria en els shootouts. Una tanda on marcarien Silvia Dalmases, en dos llançaments, i Ilià Riba, i en la qual l’actuació sota pals de Gerard Caballero, ha estat també fonamental per a aquest nou assoliment de la selecció.

La selecció espanyola Hockey Plus ha aconseguit una medalla a l'Europeu
La selecció espanyola Hockey Plus ha aconseguit una medalla a l’Europeu | RFEH

!--akiadsense-->

La selecció espanyola de Hockey Plus ha estat formada per Valentí Cardellach Noguera (Club Egara), Nil Ferré Martín Borregón (Club Egara), Alfonso Durán Pérez (Club Egara), Laura Grau Albardiaz (Catalonia), Raül Domínguez Llonga (Catalonia), Ilià Riba Gorina (Atlètic Terrassa), Silvia Dalmases Torres (Atlètic Terrassa), Alba Molina Gessé (Atlètic Terrassa), Gerard Caballero Trujillo (Barça Hockey Hierba), Joan Rivademar Cabassa (Junior FC), Juan José Ríos Vives (Junior FC) i Marc Puig Pastor (Atlètic Terrassa). Els entrenadors de la selecció són Javier Ferré, Anna Mata de la Barata i Estefanía Alejos; Marta Puig és la cap d’equip.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa