Aquesta temporada hi haurà derbi entre el Terrassa FC i San Cristóbal

Aquesta temporada hi haurà derbi entre el Terrassa FC i San Cristóbal | Mireia Comas

Un cop publicades les bases de les competicions d’àmbit estatal per part de la RFEF, la Federació Catalana de Futbol dona a conèixer les agrupacions del Grup 5 de la Tercera Divisió. Els 22 equips catalans de la categoria quedaran distribuïts en dos subgrups d’11 equips cadascun en la primera fase de la competició, atenent al criteri de proximitat. La distribució dels equips en els dos subgrups serà la següent:

Els dos grups de Tercera Divisió

Els dos grups de Tercera Divisió | FCF

D’aquesta manera, el Terrassa FC i el CP San Cristóbal han quedat enquadrats en el subgrup A. Els seus rivals seran el Castelldefels, Europa, Igualada, Manresa, Montañesa, Pobla de Mafumet, Santfeliuenc, Valls i Vilafranca.

Ll’inici de la temporada 2020-2021 a la Tercera Divisió està previst per al cap de setmana del 17 i 18 d’octubre. El campionat tindrà un total de 22 jornades en cada subgrup, i els equips participants s’enfrontaran a doble volta. Un cop finalitzada la primera fase, i en funció de la seva classificació, els equips passaran a disputar la segona fase per l’ascens a la Segona Divisió RFEF; la segona fase per la fase final per l’ascens a la Segona Divisió RFEF; o bé la segona fase per la permanència a la Tercera Divisió. Posteriorment, hi haurà una tercera fase de competició, corresponent a la fase final d’eliminatòries i el play-off per l’ascens a la Segona Divisió RFEF.

Nou comentari