El Terrassa FC surt de la crisi amb un triomf al camp del CP San Cristóbal

Uns gairebé salvats. Uns altres en crisi. I un ha guanyat, el Terrassa FC (2-3), el que necessitava els punts per no dir adéu a la lluita pel play-off. Els parroquials continuen a la zona tranquil·la. El partit ha estat intens, divertit, disputat, apassionant, dels que fan afició. La primera part ha passat sense pena ni glòria, tot i la lluita de tots els jugadors, amb un futbol directe i de pilotades. La segona ha estat una altra cosa. I s’ha vist millor futbol i molts gols, fins a cinc. S’ha avançat el Terrassa. Ha empatat el Sancris. Han fet el segon els de Cristian, i ha empatat Brian de penal. Fins que a les acaballes Serramitja, el millor jugador del partit, ha posat el definitiu 2 a 3 al marcador.

La llotja, en aquest derbi local, estava plena de vips, des de l’alcalde a gairebé tots els portaveus de l’oposició i el president de la federació.

Primera part

La primera gran oportunitat l’ha tingut el CP San Cristóbal, al minut 14. Una gran jugada col·lectiva ha acabar ama una centrada que primer ha rematat Canalejo i després del rebuig Kevin. La defensa del Terrassa finalment ha enviat la pilota a córner. Mario ha tornat a rematar des de fora de l’àrea al 19. Ortega ha respost amb una bona aturada. La primera mitja hora s’ha jugat al ritme que volien els parroquials. Fins que les de Cristian han posat una marxa més i han fet acular les locals. Al minut 30, i de falta -picada per Àlex Fernández- ha arribat la primera rematada entre els tres pals dels vermells. Els parroquials han respost amb dos bons xuts des de la llarga distància de Kevin i Mario (minuts 38 i 39). Ha estat una primera part de joc directa, boles llargues i imprecisions per part de tots dos equips.

Segona part

La segona part ha tingut d’inici un guió inesperat. Al minut 1, una falta des de més enllà de la frontal picada per Àlex Fernández ha provocat una sèrie de rebots dins l’àrea del CP San Cristóbal i el llest de la classe, Serramitja, ha estat capaç de tocar la pilota i posar-la dins la porteria de Dani Lledó. El Terrassa ha sortit fort. Però els parroquials han reaccionat ràpidament. I al 50 una jugada també enrevessada ha permès que Àlex Alba fes l’empat. El partit s’assemblava al de la primera part com un ou a una castanya. Qualsevol dels dos equips podia guanyar. Que estava el partit divertit és inqüestionable.

Una gran errada de Dani Lledó en un xut llunyà i aparentment fàcil, ha permès a Toledo rematar a plaer a un metre de la porteria i posar l’1 a 2 al marcador. El CP San Cristóbal no s’ha rendit. Alba jha estat a punt de fer el segon. Quan la pilota entrava ha estat el seu company Hassen el que ha evitat el gol sota pals. Ballabriga ha mogut fitxa. Han entrat Tom i VIlajosana i han sortit Hassen i Kevin. I han trobat el premi. Una gran jugada de Brian ha acabat amb un penal clar per mans de Pallàs. Ha colpejat Brian. Impecable. Ortega no ha pogut fer res. També ha marcat el Terrassa, però Toledo estava avançat i en fora de joc. Sí que ha estat bo el gol que ha fet al 85 Serramitja, rematant uan centrada fabulosa d’Àlex Fernández. Els dos jugadors vermells han estat decisius en la millora de l’equip en la segona part.