MónTerrassa
El Terrassa FC es converteix en #sangfluencer
  • CA
Jugadors i jugadores del Terrassa participaran en la donació de sang
Jugadors i jugadores del Terrassa participaran en la donació de sang | Terrassa FC

!--akiadsense-->

El Terrassa FC conjuntament amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa engega una campanya per convidar als socis, amics i familiars terrassistes a donar sang. Amb un eslògan engrescador i fent-se propi el hashtag #Sangfluencer, el club vol donar visibilitat a aquest generós acte que salva vides.

La campanya es durà a terme del dilluns 25 de novembre fins al divendres 29, en horari de 9h a 20h (el dimecres 27, de 9h a 13:30h i de 15:30h a 20h) i tindrà lloc al Banc de Sang i Teixits de la Mútua de Terrassa (Plaça Dr. Robert, 5). Amb l’objectiu d’augmentar les reserves de sang, s’anima a tota la #famíliaTerrassaFC a participar-hi, fent la seva donació i compartint l’experiència a les xarxes socials, convertint-se així també en #sangfluencers.

El club ha organitzat, a més, dues donacions de sang en grup protagonitzes per jugadors i jugadores del Terrassa FC. Dimarts, 26 de novembre, a les 17.30h, aniran a donar sang jugadors i staff tècnic del primer equip masculí i del primer equip femení de futbol sala i dimecres, 27 de novembre, a les 19h, les jugadores i cos tècnic del primer equip femení i el conjunt masculí de futbol sala i representants del futbol base. Tots aniran al Banc de Sang i Teixits de la Mútua de Terrassa, a la Plaça Dr. Robert, 5.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa