El Terrassa FC ja és equip de play-off d’ascens (2-0)
Terrassa FC-Pobla de Mafumet
Terrassa FC-Pobla de Mafumet | J. M.O.

!--akiadsense-->

El Terrassa ha guanyat el seu partit a l’Olímpic (2-0) i ja és quart en solitari, la darrera plaça que dona accés al play-off d’ascens a Segona B. La Pobla de Mafumet ha demostrat molt poc i ha estat un partir prou plàcid pels de Cristian Garcia, amb algun ensurt petit. Els terrassistes passaran unes bones festes de Nadal

El Terrassa FC ha començat el darrer partit de l’any sabent que un triomf el deixava en el quart lloc, el darrer que dona accés als play-off d’ascens, després que el Reus B només hagués pogut empatar a casa el dissabte contra l’Hospitalet, el mateix resultat que l’Horta el matí de diumenge. Cinquè, sisè i setè se situen ara a dos punts dels vermells.

Els de l’Olímpic arribaven amb 33 punts i en un dels millors moments de la temporada, amb vuit jornades seguides invictes (cinc victòries i tres empats). Al davant, una Pobla de Mafumet que es mou en la zona baixa però relativament tranquil·la de la classificació.

Primera part

El partit ha començat de la millor manera possible. Al minut 2, gran jugada de Carreón per l’esquerra i rematada de cap impecable de Coro. Primera ocasió, i gol del Terrassa FC. Els de Cristian han entrat endollats i Sergi Arranz ha tingut el segon a les botes al 10. El davanter ha tornat a repetir després d’un control extraordinari de Daisuke i una gran centrada. Una nova ocasió, al 27, ha tingut Coro de protagonista. Una falta lateral ha tocat un defensa de la Pobla i la pilota ha estat a punt d’entrar. Els egarencs han baixat el ritme en els últims instants i els visitants han pogut empatar al 42.

Segona part

El Terrassa ha començat la segona part com la primera. S’ha tret la són de les orelles i ha gaudit de fins a tres bones oportunitats, a peus de Coro les dues més perilloses. La manca de punteria i el porter han evitat el segon. Al 55, Arranz ha entrat per la banda com un projectil, ha fet la passada de la mort i Daisuke no hi ha arribat per centímetres. Tot pintava molt bé. I Coro un altre cop, al 60, ha engaltat un xut que ha fregat el travesser. Els de Cristian no sentenciaven. Fins que una errada col·lectiva de la defensa blanva ha deixat sol Daisuke, que no ha perdonat (minut 69). Cristian ha mogut fitxa al 74. Toledo ha substituït el japonès, molt aplaudit. Qui ha tornat a provar-ho des de fora ha estat Coro, amb una bona resposta del porter. Al 82, Coro, un dels millors del partit, ha deixat el camp amb un somriure. Ha entrat Ferreira. I poc després Imaz ha ocupat el lloc de Carreón. Enmig, Sergi Arranz, que ha fet molta feina, ha fallat sol davant del porter, després d’una gran passada de Toledo.