MónTerrassa
Terrassa acollirà l’International Parahockey Clubs Tournament
  • CA

Terrassa acollirà l’International Parahockey Clubs Tournament, una de les competicions més importants del Hockey+. Ho farà del 4 al 7 de juliol a l’Estadi Martí Colomer, a pocs metres de l’Estadi Olímpic, on s’estarà disputant els mateixos dies la Copa del Món FIH Femenina d’Hoquei. Serà doncs una festa de l’esport per partida doble. Hi participaran un total de 30 equips, prop de 300 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual, els quals viuran una experiència única ja que també podran veure en directe alguns dels partits del Mundial.

El trofeu es dividirà en tres categories: Championship, Trophy i Challenge. Es tracta de l’activitat més inclusiva que es podrà viure a la nostra ciutat durant aquests dies de juliol, i és una modalitat que cada cop compta amb més participants i aficionats. El Hockey+ compta amb lligues organitzades, tant per la Federació Espanyola de Hockey, a nivell estatal, com per la Federació Catalana, a nivell català. En aquesta categoria, els equips juguen amb sis titulars, i quatre jugadors a la banqueta. El terreny de joc és una mica més petit que l’habitual en hoquei herba. I l’equip guanyador es decideix en dos períodes de 12 minuts; si hi ha empat, el vencedor surt de la tanda de shoot-outs de 10 segons.

Des de la Federació Espanyola han subratllat que per aquest International Parahockey Clubs Tournament, els equips participants s’allotjaran a la zona universitària de Bellaterra, a escassos 20 minuts de la zona de l’Estadi on es disputaran els partits. S’ha assegurat que hi haurà transport directe cada inici i final de la jornada entre la residència on visquin i Terrassa, i que els trasllats a l’aeroport de Barcelona estan inclosos per els equips que vindran de fora. La data límit per inscriure’s és el 30 d’abril i es pot realitzar enviant un correu a: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa