MónTerrassa
Talls de trànsit i desviacions dels autobusos per la Mitja Terrassa
  • CA
Mapa on es mostren les afectacions de la Mitja | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Amb motiu de la celebració aquest diumenge de la 18a Mitja Marató Ciutat de Terrassa i 12a Cursa Santi Centelles, l’Ajuntament de Terrassa ha disposat algunes alteracions en l’organització del trànsit i els recorreguts dels autobusos urbans que s’aplicaran al llarg del matí, des de les 8 a les 13 h, fins la finalització dels actes o del pas del darrer corredor per cada punt.

08:00 hores: Tall total (dos sentits) del passeig del Vint-i-dos de Juliol des de la plaça de l’Estació del Nord fins al carrer de Prat de La Riba. Es permetrà la circulació transversal als carrers de Salmerón i Prat de la Riba, i al sentit Est del passeig del Vint-i-dos de Juliol, fins que l’aglomeració de gent i/o corredors aconselli el tall total dels carrers de Salmerón i Prat de la Riba, moment en que es tallaran aquests carrers a l’alçada de l’avinguda de Jaume I i el carrer del Dr. Pearson.

09:45 hores (aproximadament): Es tallarà totalment (dos sentits) el passeig del Vint- i-dos de Juliol, des de la cruïlla amb la Rambla d’Ègara i l’avinguda de Josep Tarradellas fins el carrer de Sant Damià (excepte el tram que va del carrer del Violinista Vellsolà fins la plaça de la Dona). Quan la cua de la prova de 5 km entri al passeig del Vint-i-dos de Juliol, sentit Est, després de fer el canvi de sentit, es podrà obrir l’avinguda del Vint-i-dos de Juliol des de carretera de Matadepera fins a l’avinguda de Josep Tarradellas. La resta del passeig Vint-i-dos de Juliol restarà tallat fins el final de la prova.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa