MónTerrassa
Se suspèn un partit al camp nou de les Fonts per insegur i perillós
  • CA

L’àrbitre d’un partit amistós entre el juvenil del Terrassa FC i el Valldoreix va decidir suspendre el partit a la nova instal·lació on es pot jugar a rugbi i a futbol. El col·legiat enumera un a una les raons de la decisió, i no són pas poques.

Es pot dir que l’estrena ha estat poc reeixida i que es va fer sense tenir-ho tot més o menys enllestit. Escriu l’àrbitre Alberto Morales Núñez,: “Per dignitat, seguretat i crear precedents, entenc que no és una instal·lació digna per a la pràctica d’aquest esport ni se m’ofereix una seguretat mínima, sense separació amb els aficionats i sense estar les meves pertinences ben guardades. Hi ha una possibilitat alta de robatori de lesió al quadre de llums, suposadament vestidor”. En l’acta, s’esplaia encara més (veure document adjunt).

La situació ha generat gran quantitat de comentaris a les xarxes socials, especialment a Twitter, després d’una piulada de Pep Simó, col·laborador del futbol base del Terrassa FC. El tinent d’alcalde Isaac Albert ha respost: “Precisament ahir hi vaig anar per veure com estava. És evident que la instal·lació no està acabada i no acaba de reunir les condicions necessàries. Ho mirem i en parlem.”

camp polivalent de Rugbi i futbol de les Fonts de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa