MónTerrassa
Sergi Barjuan, nou entrenador del Barça a l’espera de Xavi
  • CA

Sergi Barjuan (Les Franqueses del Vallès, 1971) ha estat l’escollit com a nou entrenador del primer equip del Barça, a l’espera que pugui arribar Xavi Hernández. Tot i que el FC Barcelona no ho ha dit amb aquestes paraules, sí que en el comunicat oficial d’anunci del nou entrenador, s’afirma que ocuparà el càrrec “de manera provisional”. Aquest període d’interinatge clourà “tan bon punt el club tanqui la contractació amb el nou entrenador”, subratllen. Barjuan va ser jugador del primer equip durant nou temporades (disputant 460 partits amb la samarreta blaugrana i fent 14 gols), l’any 2009 va ocupar-se del juvenil B, i des d’aquest any era tècnic del Barça B.

Un nou entrenador que tot apunta -sembla un secret a veus- que serà l’actual entrenador de l’equip qatarí l’Al-Sadd, el terrassenc Xavi Hernández. Barjuan, que serà presentat a la plantilla aquest mateix dijous, arriba per intentar cosir el que es pugui després de la destitució aquest dimecres a mitjanit -després de la trista derrota al camp del Rayo Vallecano per 1 a 0- de l’holandès Ronald Koeman.

La presa de possessió de Xavi Hernández a la banqueta sembla que tingui els dies comptats. I de fet, diversos mitjans de comunicació esportius apunten que una comitiva del Barça ja ha viatjat a Qatar per signar el nou contracte. L’objectiu seria aconseguir que l’egarenc ja es posi al capdavant de l’equip la setmana vinent, de cara al partit decisiu de la Champions League davant del Dinamo De Kiev. I és que Xavi tampoc arribarà tot sol, sinó que escolliria el seu propi staff tècnic. En aquest sentit, el diari Sport apunta que tres persones l’acompanyarien en aquest nou repte. Per una banda, el seu inseparable germà Òscar Hernández. Per l’altra, el rubinenc Sergio Alegre, com a ajudant. I també fitxaria un nou preparador físic, el terrassenc Iván Torres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa