Les sèniors del CN Terrassa es proclamen subcampiones de la Copa Catalunya

Les jugadores sèniors de waterpolo del Club Natació Terrassa s’han proclamat subcampiones de la Copa Catalunya en waterpolo femení. L’equip va perdre ahir contra el stm CN Mataró en la final de la Copa Catalunya que va celebrar-se a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell, amb un resultat de 9-5. Les maresmenques van decantar la balança al seu favor en el segon quart amb un parcial de 5 a 3 que els va proporcionar una renda que van saber gestionar fins al final.

El matx va començar amb un guió favorable als interessos egarencs. Les defenses van predominar sobre els atacs, de manera que el marcador no es moure fins als sis minuts de joc, quan Anna Gual va avançar l’equip de Dani Ballart. En el segon període, el ritme ofensiu es va accelerar. Paula Leitón va empatar només arrencar en aprofitar una acció en superioritat numèrica. El Mataró, però, va tornar a obrir una escletxa en només un minut de joc amb dues dianes consecutives de Van de Kraats, de penal, i Gual (3-1). Les de Xavi Pérez van respondre novament de la mà de Cristina Cantero, que va batre Sánchez de penal. En aquest punt, no obstant, les maresmenques van encadenar un parcial de 3 a 0 que va esdevenir decisiu per al desenllaç del partit. Sevenich, Gual i Cambray en van ser les artífexs. Bea Ortiz va escurçar la diferència just abans del descans (6-3).

A la represa, el Club Natació Terrassa va mirar de reenganxar-se a la lluita per la victòria. Leitón, als quaranta-cinc segons, va marcar el quart. Les de Xavi Pérez van poder situar-se a només un gol, però, en el tram final del tercer període, el Mataró va tornar a eixamplar el forat de la mà de Sevenich en jugadora de més (7-4). En l’últim quart, les de Dani Ballart van certificar el triomf. Markoch, en superioritat numèrica, va anotar el 8 a 4. Ortiz va apropar les terrassenques mitjan període. A tretze segons del final, Van de Kraats, de penal, va establir el 9 a 5 definitiu.