Els sèniors del CV Terrassa, imparables

Gran cap de setmana per als sèniors del Club Voleibol Terrassa. El femení va endur-se la victòria davant del FS Castellar per 0 a 3 i ja és tercer en la fase d’ascens a Segona. Per la seva banda, el masculí es manté invicte després de derrotar l’AE Sandor A.

Les terrassenques van desplaçar-se dissabte passat al camp del Castellar per jugar un partit corresponent a la segona jornada de la fase d’ascens. Hi havia ganes de treure’s l’espina clavada després de la derrota amb el CV Barberà, quan ja van demostrar que podien ser capaces de molt més. Així que, malgrat les cinc baixes que presentava i que es van haver de cobrir amb jugadores del juvenil, el conjunt dirigit per Dobón i Guil anava a totes. No va ser una tasca fàcil però el partit va ser notable en defensa i contraatac, aconseguint uns parcials favorables de 20-25 /12-25 /20-25. Les locals van intentar neutralitzar les potents incursions ofensives de les terrassenques però no van acabar d’aconseguir la manera. Uns instants de desconcentració en el tercer set van fer témer el pitjor, però les visitants van reaccionar a temps per acabar enduent-se el set i el partit.

La setmana vinent tocarà enfrontar-se a l’Orlandai, que es troba empatat a punts amb el CV Terrassa, i que per tant el partit servirà per consolidar aquest tercer lloc i acostar-se al segon.

Amb l’ascens entre cella i cella

Per la seva banda, el sènior masculí va desfer-se de l’AE Sandor A aquest diumenge, en el partit corresponent a la segona jornada de la fase d’ascens a Primera Catalana. Els terrassencs continuen amb la dinàmica positiva jugant a casa, on es mantenen invictes. El primer set va ser un dels més igualats que havien disputat en tota la competició, tot i així, van saber gestionar prou bé la pressió de començar per darrere el marcador i van capgirar-lo (26-24). Més tranquil va ser el segon set, on els vermells van deixar-se endur per l’eufòria i amb l’estat d’ànim pels núvols van aconseguir endossar un 25 a 16 i encarrilar la victòria. Calia rematar la feina al tercer set però no va ser possible. Una sèrie d’errors just començar van fer que els egarencs anessin perduts, i el rival ho va saber aprofitar per endur-se’l (21 a 25). Per sort, en el quart set, el CV Terrassa es va refer i va poder desplegar el seu joc habitual. Va ser un set igualat però els locals van certificar la victòria amb un 25 a 21.

El cap de setmana vinent, tocarà veure-se-les contra l’AEE Institut Jaume Blanes, en un partit que pot ser clau per aconseguir l’objectiu de quedar primers de grup i assegurar així l’ascens a Primera Divisió.

El juvenil femení del CV Terrassa | CV Terrassa

Els juvenils no se’n surten

Si va ser un bon cap de setmana pels sèniors, va ser desastrós per als dos juvenils. El masculí va caure 0 a 3 contra el Sant Pere i Sant Pau, un equip que no havia deixat escapar cap victòria en tota la temporada. Les baixes a les files dels terrassencs en les posicions de central i receptor no van ajudar tampoc a poder fer un partit amb plenes condicions. Els rivals van endur-se un primer set lluitat per 19 a 25 mentre que el segon els va ser més fàcil (14 a 25). El tercer set, els terrassencs no van oposar resistència i se’l van deixar perdre per un devastador 11 a 25. Aquesta setmana, tocarà refer-se davant del Castellar.

Potser més dolorosa va ser la derrota del juvenil A, ja que se les tenia amb un rival directe. El CV Terrassa va caure en la lluita per la classificació per les fases finals davant del Vall d’Hebron. El primer set semblava tenir color vermell però una sèrie d’errors en atac van passar factura en els ànims de les jugadores i es va plasmar en com les barcelonines sumaven punts amb massa facilitat. Al segon set, tornava el domini del Terrassa, amb un joc ofensiu vistós i trobant forats, que va culminar amb victòria. Un 1 a 1 al marcador que era esperançador. Tanmateix, el tercer i quart set, els atacs constants de les egarenques eren refusats per la defensa rival, que van anar escalant en el marcador fins a guanyar el partit en un agònic quart set, a punt de forçar el tie-break. Finalment, doncs, derrota per 1 a 3. El pròxim diumenge, toca visitar el CV Reus, sisè a la classificació.