El sènior femení del CN Terrassa tanca la primera volta amb una nova victòria

El sènior femení de waterpolo del CN Terrassa va guanyar còmodament dissabte l’AR Concepción Ciudad Lineal (10-23) en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. Amb aquests tres nous punts, les de Xavi Pérez mantenen la segona posició del grup B després d’acabar la primera volta. Les egarenques van complir els pronòstics i no van travessar cap dificultat per derrotar l’equip local. En els primers dos minuts de partit, ja van demostrar una gran intensitat gràcies a l’encert de Camus per partida doble. Clemente, la capitana de les madrilenyes, va transformar un penal en la jugada següent, però el gol d’Ortiz va ampliar la diferència. La “Concha” va oposar una lleugera resistència després de la diana en la boia de García. A falta de dos minuts i mig per acabar el primer quart, Leitón va certificar el 2 a 4.

El segon parcial va estar marcat per l’eficàcia ofensiva de les terrassenques. Les dianes de Peña, en dues ocasions, i Panicello van encarrilar el partit (2-7). Andrea Arias, en superioritat numèrica, va donar aire a las seves companyes amb un gran llançament exterior, però la sortida ràpida al contracop de Montoya i Descalzi van esvair les esperances del conjunt de Bea Espinosa. En els últims dos minuts del quart, es van encaixar gols en gairebé cadascuna de les jugades, amb dues dianes per a cada equip. Cantero i Ortiz, per part de les egarenques, i García i Pacheco, per part de les locals, van establir el 5 a 11 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, les de Xavi Pérez van continuar amb una gran efectivitat de cara a gol. L’equip local només va detenir la sagnia amb un penal transformat de nou per Clemente. La resta del quart va ser de domini egarenc gràcies a un parcial contundent de 0 a 5. En els últims vuit minuts, la tònica del xoc es va mantenir. Camus i Cardona, en dues ocasions cadascuna, i Montoya de penal van augmentar el marcador. Les madrilenyes van intentar maquillar el resultat amb quatre gols més, obra de Moreno, García i Díaz per partida doble. Cuenda, de penal, va col·locar el 10 a 23 definitiu.