El sènior del CN Terrassa, segon en el torneig de pretemporada de bàsquet
Una jugada del partit amb el CN Terrassa
Una jugada del partit amb el CN Terrassa | Leboxphotography

El Club Natació Terrassa va organitzar el cap de setmana un torneig de pretemporada de bàsquet de categoria sènior que va servir per afinar l’estat de forma dels equips masculí i femení de cara al debut a la lliga el 28 i el 29 de setembre. L’esdeveniment es va celebrar al Pavelló del Pla del Bon Aire. El conjunt masculí va signar un gran paper i va aconseguir la segona posició després de caure en la final contra el CB Ripollet, que milita a Copa Catalunya, una categoria per sobre, per 47 a 51.

L’equip entrenat per Vicente Gómez va classificar-se per disputar el títol després d’encapçalar el grup 1 gràcies als triomfs contra el Bàsquet Ribes (62-55) i el Bàsquet Sant Boi (66-49). Al seu torn, el CB Ripollet va liderar el grup 2 en vèncer el QBasket Sant Cugat (61-55) i el CB Prat (45-38). En el matx pel tercer i quart lloc, el CB Prat va derrotar el Bàsquet Sant Boi per només un punt, 43 a 42.

Al seu torn, el conjunt femení va obtenir la quarta plaça després de perdre en la final de consolació contra el CE Sant Nicolau per 50 a 30. L’equip dirigit per Jordi Sociats va ser segon del grup 2 amb un balanç d’una victòria contra el CB Granollers (34-29) i d’una derrota contra el BF Viladecans B (37-46). El títol va correspondre al CB Granollers, que va batre en la final a la Fundació Joviat per 50 a 43.