El sènior del CN Terrassa bat el Mediterrani en un partit boig

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va superar el CE Mediterrani (21-18) en partit corresponent a la quinzena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, un matx avançat amb motiu del compromís europeu de la novena jornada de la fase de grups de la Champions League que el conjunt de Dídac Cobacho afrontarà divendres contra el Marsella. Els egarencs van sumar el tercer triomf consecutiu en lliga en un matx absolutament atípic que va esdevenir un veritable festival ofensiu.

El primer quart ja va resultar un aperitiu del que serien els vint-i-quatre minuts restants. L’estira-i-arronsa en atac va convertir-se en una constant. Amb 4 a 3 al marcador, l’equip del barri de Sants va encadenar un parcial de 0 a 2, obra de Minguell i Corres que el va situar per davant. En el segon període, va mantenir-se la dinàmica. Els atacs continuaven brillant davant unes defenses i uns porters que no se’n sortien.

A la represa, el CN Terrassa va poder decantar la balança al seu favor en un context realment estrany. La situació més lògica hagués estat que el ritme anotador minvés. Però va succeir tot el contrari. Es van veure encara més gols en els dos darrers períodes. En els darrers vuit minuts, els terrassencs van obrir progressivament l’escletxa. Víctor Gutiérrez va ser l’autor del 15 a 13 només començar. L’equip del barri de Sants va retallar distàncies de la mà d’Stevenson, però els de Cobacho van encadenar un parcial de 3 a 0, amb Mora, Barroso i Alegre com a artífexs, que va aclarir el desenllaç (18-14) a tres minuts i mig de la conclusió. Tot i els intents del rival, el CN Terrassa va gestionar la diferència i es va endur un partit boig.