El sènior del CB Sant Pere manté el liderat amb puny de ferro

Gran victòria per al sènior del Club Bàsquet Sant Pere de Terrassa, que manté el liderat amb puny de ferro. Els terrassencs no es van deixar sorprendre per un rival a priori inferior – de la part baixa de la classificació-, com era el CB Grup Barna B. Els jugadors de Ferran Nájar van ser resolutius i eficaços, omplint d’alegria una grada ben plena. El primer parcial va tenir color clarament vermell, amb un 18 a 5 que ja deixava ben clar qui seria l’amo i senyor del partit. El segon quart, més igualat, va caure també per als locals amb 17 a 14. El descans va anar prou bé per als de Terrassa, que van tornar a prémer l’accelerador i van endossar un nou parcial de 19 a 10 als barcelonins. D’aquesta manera, s’esvaïen tots els possibles dubtes i neguits. El resultat final va ser contundent amb un avantatge de fins a 30 punts per al CB Sant Pere (74 a 44).

L’entrenador terrassenc va reconèixer un cop decretada la victòria, que el partit “ha estat fluix” ja que al davant hi havia “un equip jove i intens en defensa però amb falta d’idees en atac. Nosaltres no hem estat millor, però”, afirmava. Tanmateix, “la millor qualitat individual ha fet que guanyéssim sense gaires problemes, però també sense jugar a res”. Nájar va ser molt crític tot i mostrar-se satisfet amb el triomf, “el positiu, una nova victòria i a continuar treballant”. Aquesta victòria, juntament amb la derrota del SESE a la pista del Lima-Horta Barcelona (76 – 66) significa que el sènior segueix líder amb pas ferm a dos victòries dels segons classificats – el mateix Lima-Horta i la UE Gaudí -.

Per part local va destacar l’Alex Leiva (12 punts, 4 assistències i 8 rebots), Richard Aracena (12 punts i 6 rebots), Raül Hernández (10 punts i 5 rebots) i Carles Grau (7 rebots). A més, el tècnic local va fer jugar els sots-25 Albert Camps (4 punts i 6 rebots) i Martí Moya.