MónTerrassa
Sarai Gascón rep el premi Admiral
  • CA
Sandra Sánchez, Aina Cid, Javier Pérez Polo, Sarai Gascón i Ana Pérez -
Sandra Sánchez, Aina Cid, Javier Pérez Polo, Sarai Gascón i Ana Pérez – | Óscar Barroso / AFP7

!--akiadsense-->

La karateka Sandra Sánchez, la remera Aina Cid, el taekwondista Javier Pérez Polo, el piragüista David Llorente, la gimnasta Ana Pérez i la nedadora Sarai Gascón van rebre aquest dimecres a Madrid els seus respectius Premis Admiral de l’Esport.

En la categoria de ‘Millor Esportista Paralímpic‘, la guanyadora, per segon any consecutiu, va ser la nedadora de Terrassa Sarai Gascón, quàdruple medallista mundial el 2019 i que competirà a Tòquio en els seus quarts Jocs Olímpics després de debutar a Pequín 2008 amb tan sols 16 anys i penjar-se dues medalles. “Qui m’anava anava quan era una només nena amb tota la il·lusió, que arribaria a aquest nivell per a competir en uns Jocs i guanyar una medalla”, va apuntar la de Terrassa, a la qual l’or olímpic “se li resisteix”. “Però no em queixo per a res”, va asseverar.

Aquests premis han estat creats per Admiral Salons de Joc, marca de locals d’oci del Grup Novomatic, com a reconeixement i alè a l’esforç dels esportistes espanyols de primer nivell. La votació pública per a triar als guanyadors de les sis categories, es va dur a terme entre el 15 de novembre i el 15 de desembre de 2019, superant els 45.000 vots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa