MónTerrassa
El San Cristóbal, amb l’objectiu de cada any, mantenir la categoria
  • CA

Després de veure com s’ajornava el debut a la Lliga la passada setmana, per un positiu per Covid-19 a la plantilla, un San Cristóbal amb 10 altes s’estrena a la competició a casa, diumenge a partir de les 12 del migdia, enfront d’una Montañesa que ha recuperat un lloc a la Tercera Divisió. El tècnic Oliver Ballabriga manté una bona part del bloc de la passada campanya però ha canviat els dos porters i s’ha reforçat amb més presència en defensa i, especialment en atac, amb quatre cares noves.

Zapico i Carles Segura seran els porters d’aquesta temporada mentre que en defensa arriben Gorfinkel, Adrien Awanda i Chechu, que retorna a l’equip després d’un any al Granollers. Al mig del camp només una novetat, el centrecampista Gerard Enrich, procedent del Vic. I a davant, s’ha fitxat Roger Escamilla, Obisbo, Martí i Adrián Rivas.

“L’equip ha fet una pretemporada llarga i diferent però després de tant temps aturats, els jugadors han fet una bona pretemporada. Els resultats són el de menys però el treball que volíem fer l’han entès perfectament i estem molt contents”, manifesta Ballabriga. Respecte a la plantilla, assegura que “hem renovat els jugadors que volíem renovar i quant a incorporacions, eren els primers objectius i crec que tenim un equip més compensat” i afegeix que “tenim fitxes lliures i sempre estàs obert a què pugui sortir alguna cosa però estem contents amb l’equip que tenim”.

El tècnic dels parroquials explica que “defensivament l’equip ha experimentat un canvi respecte a la passada temporada però sempre pots millorar. Estem bé i contents amb la feina dels jugadors però sabem que serà una temporada molt difícil i molt exigent, però estem preparats per competir com cada any”.

Sobre el sistema competitiu, admet que “no m’agrada i no estem acostumats a jugar d’aquesta manera, amb dos grups i diferents lliguetes” però entén que “les circumstàncies són les que són i, potser es podria haver fet d’una altra format, no sé de quina, però hem d’adaptar-nos. Personalment prefereixo una lliga de tots contra tots i no m’agrada que hi hagi sis descensos, tal com ha quedat la competició. Em sembla una barbaritat”.

L’objectiu primordial, com cada any, és mantenir-se a la categoria. “Sí, és com cada any i aquest any encara serà més difícil i per nosaltres mantenir-nos serà increïble. Lluitarem i treballarem per obtenir l’objectiu”, afirma el tècnic del San Cristóbal. Ballabriga apunta que “l’objectiu és classificar-te entre els sis primers de la primera lligueta, perquè això et dóna la permanència i per això hem de sumar el màxim de punts possibles per salvar-nos”.

Pel que fa als favorits, l’entrenador dels de Ca n’Anglada comenta que “seran els de sempre, com Terrassa, Sant Andreu, Europa….els que van fer pla off la passada temporada” i declara que “sempre hi pot haver una sorpresa perquè tots els equips competeixen molt bé però aquestes són els favorits perquè tenen major pressupost i millors plantilles”.

Tercera Divisió amb molts canvis. Es divideix en dos grups i Terrassa i San Cristóbal estaran al mateix, a l’A

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa