MónTerrassa
San Cristóbal, Jàbac Terrassa i Sant Pere Nord compartiran direcció esportiva
  • CA
Els tres presidents del San Cristóbal, Jàbac Terrassa i Sant Pere Nord | Jàbac Terrassa

!--akiadsense-->

En un acte intern celebrat aquest dimarts a les instal·lacions del Sant Pere Nord CF, els presidents del Sant Pere, el CP San Cristóbal i el Jàbac Terrassa van escenificar una nova aliança mitjançant un intercanvi de samarretes. L’acord esportiu contempla la col·laboració de l’àrea tècnica del CP San Cristóbal i el Jàbac Terrassa, que començarà a treballar conjuntament amb el Sant Pere Nord CF a partir d’aquest mes de març amb l’objectiu de preparar la propera temporada 2017/2018.

L’objectiu principal és el de compartir estructures i metodologies de treball, tant pel que fa a l’entrenament de jugadors com de porters. Es compartirà direcció esportiva, es realitzaran entrenaments en comú en algunes categories i s’aprofitaran les estructures esportives ja existents.

Aquest acord de col·laboració es produeix a causa de la voluntat expressada pel president i la junta directiva del Sant Pere Nord CF de formar part de l’estructura esportiva forta i amb uns fonaments sòlids existent, fet que serà beneficiós tant pel seu futbol base com pels equips amateurs. L’aliança ajudarà a aconseguir l’objectiu prioritari de la col·laboració esportiva entre entitats, que és la unió de forces pel bé de l’esport, i més concretament del futbol, de la ciutat de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa