MónTerrassa
El San Cristóbal rep una Guineueta colpejada per la Covid
  • CA

El CP San Cristóbal rebrà aquest diumenge, 2 de gener, a les cinc de la tarda al camp municipal de Ca n’Anglada, una Guineueta que no està passant pels seus millors moments, i que a sobre, s’ha vist colpejada per la Covid. Aquest dimecres, el club va comunicar de manera oficial que s’havien detectat tres casos positius de coronavirus dins de la plantilla del primer equip. Per tant, s’han procedit a aïllar els futbolistes i no podran disputar el partit de Lliga, corresponent a la jornada número 17 de Tercera RFEF, i que es tracta de l’últim de la primera volta. Federació i Sancris també han estat informats dels fets.

Per si el maldecap de la Covid no fos prou, l’equip de Nou Barris arriba a aquest enfrontament contra els terrassencs ocupant la darrera classificació de la taula. Amb només 9 punts (dues victòries, tres empats, i deu derrotes), la mirada cap a la salvació comença a ser llarga. Sis punts per salvar-se. Els barcelonins s’han estrenat enguany en aquesta categoria i estan patint de valent, sobretot, per la seva manca de gol. Malgrat els mals resultats i l’alarma encesa, des del club s’ha volgut refermar el compromís amb l’equip tècnic, com han deixat clar en un comunicat publicat el passat 24 de desembre, en què tanquen files i demanen tot el suport a l’afició per revertir la situació.

Per la seva banda, el CP San Cristóbal espera poder mantenir la bona dinàmica dels darrers partits on només ha fet que sumar victòries i empats. L’equip dirigit per Oliver Ballabriga es troba en setena posició, amb 26 punts, i una victòria aquest diumenge el podria situar fins a la tercera posició (ja que els equips de més amunt ja han completat la jornada). I quedaria a tocar el líder, l’Olot, que es troba amb 31 punts. Res és impossible, i el somni és a tocar. A més, té l’avantatge de jugar a casa, que sempre ha estat un autèntic fortí. Tot i que jugar en dia 2 no ha agradat a ningú, esperen comptar amb l’escalf de l’afició i poder quedar-se amb els tres punts, que els donaria molta energia per començar una segona volta que serà apassionant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa